Snježana Mehun, modna dizajnerica i PR agentica još u prosincu prošle godine otputovala je na odmor u daleku Australiju kako bi, baš kao i svake godine, blagdane provela na plaži uz visoke temperature. 

Koliko uživa, nakon jako uspješne godine za svoj modni brend, gotovo svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama gdje sa svojim obožavateljima dijeli sve čari te predivne zemlje.  'U životu ništa ne forsiram, pa tako ni posao, ako si spontan i pozitivan – stvari se same slažu. Sada sam išla na zasluženi odmor, ova godina mi je bila uistinu intenzivna, imam puno prijatelja u Australiji tako da sam ju obišla uzduž i poprijeko' ispričala je Snježana za Story.hr. 

Iako joj nije prvi put u Australiji, dizajnerica svaki put otkrije nešto novo što ju oduševi, pa tako iznimka nije bila ni ovaj put. 'Najviše me oduševio kameno brdo Uluru, s najvećom monolitom na svijetu i zemlja Aboriđina gdje sam proslavila Novu godinu u pustinji uz bazen. Bio je to najljepši izlazak sunca koji sam vidjela u životu i provela sam ga sa svojom boljom polovicom – sa samom sobom i prijateljima. Tamo sam slučajno pronašla divan nakit s pijeskom Ulurua koji ću od sada uvijek imati uz sebe da me srce Aboriđina štiti. To je ručni rad mladih australskih dizajnera čijim sam nakitom toliko oduševljena da sam poželjela vidjeti još neke stvari, a tko zna – možda se rodi i neka suradnja' rekla je 48-godišnjakinja koja je i svoj rođendan proslavila daleko od doma, što joj nije nimalo teško palo. 

'Naši Australci su toliko gostoljubivi da sam se osjećala kao dio njihovih obitelji, svjesni su daljine i žele da im se vratite ponovno' podijelila je nasmijana Snježana.