Kći autorice Suzy Josipović Redžepagić, bivša manekenka i sadašnja PR stručnjakinja 31-godišnja Sarah Josipović, u zadnjem je tromjesečju trudnoće te s nestrpljenjem odbrojava dane do dolaska prinove u obitelj. Sarah svakodnevno putem Instagrama obavještava pratitelje o slatkim trudničkim mukama, a sada je odlučila otvoreno zatražiti i njihovu pomoć. 

'Drage mame, molim vas pomozite', započela je 31-godišnjakinja u posljednjoj objavi. 'Dobila sam hrpu mišljenja do sada, svatko se odlučio za jedno, ali nije probao i drugo. Nekome beba ne želi u ništa, nekome obožava...I sada ne znam što da radim i što da kupimo. Definitivno želimo nešto što će ga potencijalno zabavljati i umirivati dok je budan', napisala je Sarah na fotografiji te zamolila za pomoć oko odabira dječje sjedalice. Ako je suditi prema objavi, buduću mamu su snašle slatke trudničke muke. 

Inače, Sarah je u vezi sa suvlasnikom zagrebačkog restorana Janom Jerićem, s kojim i očekuje njihovo prvo dijete. Par se poznaje već dugi niz godina, baš kao i njihove obitelji, ali su svoju vezu javno obznanili tek 2017. godine, a vijest o prinovi u prosincu prošle godine.