Hrvatska boksačica Ivana Habazin jedna je od djevojaka koje kontinuirano populariziraju borilačke vještine u domaćem sportu. Tako na svojim društvenim mrežama često postavlja fotografije i videe na kojima pratitelji mogu vidjeti što sve podrazumijeva život sportašica. Ovog se, puta Ivana pohvalila putovanjem u daleku Kolumbiju, postavivši na svoj Instagram story zanimljive fotografije.  

Prema fotografijama se vidi kako se simpatičnoj Ivani pridružiuo još jedan hrvatski borac, Patrik Čelić. 24-godišnji Patrik domaći je MMA borac, a Ivanini pratitelji mogli su vidjeti kako ih niti kolumbijske vrućine nisu mogle pokolebati u treningu kako bi održali top-formu. Tako su, osim turističkog razgledavanja, vježbali u teretani, plivali u bazenu, a Ivana je otkrila još jedan simpatičan način kondicijkih priprema. Naime, ova je boksačica nosila neko oduševljeno dijete uz mnogo stepenica. 

Inače, 29-godišnja Ivana se u Kolumbiji počinje pripremati za meč protiv Clarisse Shields. Borit će se za naslov svjetske prvakinje u polusrednjoj kategoriji po WBO federaciji, a meč će se održati u kolovozu.