Poznati glas, ali i lice domaće radijske i televizijske voditeljice Ivane Mišerić, često poziva slušatelje i gledatelje na dobro raspoloženje od samog jutra.

Osim poslovno, na svojim društvenim mrežama Ivana redovito širi pozitivnu energiju, a iznimka nije bila ni ovaj put kada se voditeljica pohvalila video skečem koji je snimila sa svojom uvijek odlično raspoloženom ekipom s Otvorenog radija (Vedran, Kasandra, Dario). Inspirirani jednom od najaktualnijih tema o kojoj se već danima priča, nasmijana družina rekreirala je nastup Lady Gage i Bradleyja Coopera s Oscara za koji Ivana smatra da nikako nije bio pretjeran.

'Ma ništa od cijele te priče, nisu pretjerali. Zašto bi pretjerali? Pa dali su dašak kemije iz filma u te tri minute nastupa. To što se trenutno piše je totalno napuhavanje', rekla je za Story.hr.

Dok je Ivana odlično interpretirala ulogu Lady Gage, njen kolega ju je nježno dodirivao, baš kao i Bradley pjevačicu na nastupu, a dobili smo i ishod cijele situacije i Irininu (koju je utjelovila Kasandra) ljutitu reakciju na očiglednu kemiju koja postoji između njenog dragog i pop zvijezde. 

'Ne smijemo zaboraviti da su Lady Gaga i Bradley bili nominirani za najboljeg glumca i glumicu. Normalno da su odglumili likove. Show je u pitanju. Oscari. Ne znam kako bi izgledalo da je bilo drugačije, bilo bi nevjerljivo i razočaravajuće', otkrila je voditeljica svoje mišljenje i rekla kako se žena koja odluči biti s glumcem mora naviknuti na takve situacije. 

'Žena bi se trebala moći nositi sa životom glumca kojemu je ovo normalna uloga. To mu je posao. Ja to nikada ne bih mogla. Gaga nije ništa kriva. Činjenica je da se na filmu često rodi neka ljubav, nešto, ali zna Irina koja je cijena biti s Cooperom, valjda'