Simpatična voditeljica Anja Alavanja Romac često sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je odlučila biti u potpunosti iskrena i priznati s kakvim se problemima nosi. Naime, 36-godišnjakinja je majka dvojice sinova, šestogodišnjeg Jakova i trogodišnjeg Ivora, a da nije sve savršeno kako se čini na prvu, objasnila je i Anja u posljednjoj objavi. Voditeljica je objavila fotografiju s posljednjeg zimovanja na kojoj pozira s djecom igrajući društvene igre te je podijelila s pratiteljima što joj prilikom odgoja mališana predstavlja najveći problem. 

'Ovo mi je jedna od dražih fotki sa zimovanja! Eto što je sve moguće kad se djeci oduzmu mobiteli. Stalno vodim borbu s ekranima, i koliko god im branim, toliko me žicaju...Ograničim im vremenski, kontroliram što gledaju, ali ipak sam nesretna zbog te njihove ogromne želje. A opet, koliko sam im puta dala tablet/mobitel da pojedu ručak bez da analiziraju vrste povrća u njemu, ili da bi sebe i njih spremila za pokret...Uglavnom, ova je večer bila dokaz da se ustrajnost isplati, jer nakon što im nismo odgovorili na molbe da igraju igrice (ili još gore, gledaju kako drugi igraju), bacili su se na dobre, stare društvene igre. Samo što ta opcija iziskuje puno veći angažman roditelja. Kako vi izlazite na kraj s ekranima u rukama/glavama djece', upitala je za kraj voditeljica iskreno priznavši da i njoj,  kao i mnogim drugim roditeljima danas, tehnologija ponekad zaista zadaje prave muke kada je riječ o odgoju djece. 

Podsjećamo, Anja Alavanja Romac u braku je sa suprugom Željkom, za kojeg se 2011. godine tajno vjenčala na Mauricijusu, a iako je majka dvojice sinova, itekako se može pohvaliti zavidnom figurom. Svojedobno je za Story.hr ispričala kao su upravo njeni sinovi zaslužni za liniju s obzirom na to da ih treba dosta animirati.