Voditeljica Jelena Lešić javnosti nije nepoznato lice, a gledateljima je trenutno najpoznatija kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7'. Njeni poslovni angažmani se samo nižu pa smo tako ovu 32-godišnjakinju prošlog vikenda mogli gledati u ulozi voditeljice 'Dore' uz bok Ivi Šulentić i Mirku Fodoru. Osim što joj cvjetaju ruže u karijeri, lijepa Jelena se može pohvaliti i sretnim privatnim životom, kada je 21. prosinca prošle godine rekla sudbonosno 'da' dugogodišnjem dečku, a sada suprugu, poduzetniku Krešimiru Lešiću. Koliko im se odnos promijenio od kako su potpisali papir, otkrila je samo za Story.hr.

'Ništa nam se nije promijenilo osim što jedno drugog oslovljavamo s 'moja supruga' i 'moj suprug' prilikom upoznavanja ljudi, što mi je jako lijepo', rekla je. Suživot zahtjeva i neke nove obaveze pa tako i kućanske te smo je upitali imaju li ona i suprug određene podjele kućanskih poslova. 'Ne vjerujem u podjelu muško-ženskih poslova. Nemamo određeno tko što radi. Zapravo radimo kako stignemo što mi je zaista super', ističe. 

Jelenini dani su ispunjeni brojnim poslovnim angažmanima te uz poslovna putovanja, ovaj novopečeni bračni par balansira i suživot na nekoliko destinacija. Priča nam kako ponekad rade po cijele dane, ali na kraju si ipak mogu priuštiti nekoliko slobodnih dana kako bi zajedno uživali.

Inače, oboje jako vole putovati te vrlo često na svom Instagram profilu dijeli nove avanture s brojnim pratiteljima, a nedavno su se ona i suprug vratili s Tajlanda. 'Sada nam je u planu put u New York, ali trenutno ne možemo sastaviti sedam dana u komadu pa ako odemo na jesen bit ćemo jako sretni', priča. 

S obzirom na to da je u bračnu luku uplovila nakon dugogodišnje veze, morali smo je pitati o sljedećem koraku, odnosno vidi li se u ulozi majke. 'Da, naravno. Bit ću sretna kad dođe taj trenutak', iskreno nam je rekla.