Dečko je! - otkriva nasmijana Lorena Nosić koja ne krije sreću što će za nešto više od dva mjeseca u naručju držati svoje drugo dijete, čijem se dolasku neizmjerno vesele svi članovi njezine obitelji - životni partner Marko Đurković i njihova djevojčica Tjaša. 

- Tjaši smo prvoj rekli. Na sreću, u njezinoj vrtićkoj grupi svi su dobili brata pa je sretna što će ga i ona dobiti. Jako je lijepo  reagirala i od prvog je dana sretna. Svi nam govore da se djeca isprva vesele, ali kada s bebom moraju dijeliti pažnju, pitaju: “Kad ćemo ga vratiti”. Jako se veseli i govori što će mu sve kupiti, kako će ga čuvati: “Ako braco bude htio dirati nešto opasno, ja ću ga maknuti”. Toliko je divna da smo rekli da će biti odlično ako ostane i trećina te sreće kad ga vidi. Kad ide u vrtić, obavezno i braci da pusu, odnosno poljubi trbuh, pa mi kaže da pazim na njega i da ga čuvam. Stalno joj govorimo da će biti jako dobra seka, da će ga sve naučiti, pokazati mu, čuvati ga. Neki dan smo se vozile autom i rekla mi je: “Braco je moja duša, moje sunčeko i moja ljubav” - oduševljeno govori ponosna mama.

Cijeli intervju s Lorenom Nosić pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 5. lipnja 2019. godine