Story radio
Početna Celebrity 2325 prikaza 22. travnja 2019.

Domaća voditeljica: 'Spavanje mi nije jača strana'

Dražen Kokorić.

Voditeljica Tamara Loos otkriva kako je preživjela povratak na posao nakon rodiljskog dopusta - HTV-ovu emisiju ‘PopRock.hr’ i jutarnju emisiju na radiju Antena Zagreb - te kako se kćerkice Vera i Anja nose s time

Slušatelji su s oduševljenjem dočekali prošli ponedjeljak jer se tada u eter radija Antena Zagreb vratila televizijska i radijska voditeljica Tamara Loos, koja nam je otkrila što joj je najviše nedostajalo tijekom rodiljskog dopusta i kako je protekao prvi tjedan na poslu.

 | Author: Dražen Kokorić Dražen Kokorić.

Story: Kako je protekao prvi radni tjedan?

Ležerno i zabavno. Za to su ponajprije zaslužni moji kolege, posebno oni s kojima dijelim eter od šest ujutro - Marta, Bojan i Saša. Već mi je drugi dan bilo kao da nikad nisam ni bila na rodiljskom. 

Story: Kako je bilo vratiti se na posao? Je li to kao ponovno voziti bicikl?

Jako sam se veselila povratku, iako sam cijelo vrijeme bila uključena u sva zbivanja. Naime, neki kolege su mi i prijatelji pa nam kave i ručkovi ne bi prolazili a da se ne dotak­nemo aktualnosti na radiju. A i često su me uključivali u program ako bi, primjerice, imali neku temu pa bi im trebao i moj komentar na to. No u nedjelju navečer od treme i uzbuđenja nisam mogla zaspati, to je istina. Uspo­r­edba s biciklom stoji: nakon 11 godina u eteru neke se stvari ne zaboravljaju, ali nakon šest mjeseci izbivanja to mi nije bila neka utjeha.

Story: Što vam je najviše nedostajalo? 

Znam da će zvučati nenormalno, ali nedostajalo mi je ustajanje u 4.20. Istina je da je taj ritam ubitačan i da nakon nekoliko godina takvog života osjećaš i psihičke i fizičke posljedice, to zna biti pravo mučenje i netko bi mogao pomisliti da sam mazohist, ali s vremenom sam počela uživati u miru i tišini koje nosi to doba dana ili noći. Ne volim gužvu i gungulu ni u kojem smislu i uvijek sam voljela raditi u ta neka čudna vremena. Kad na cesti nema nikoga, u redakciji nas bude nekoliko, svi kukamo kako smo mrtvi umorni... a onda si skuhamo kavu i počne super zezancija.

 | Author: Dražen Kokorić Dražen Kokorić.

Story: Dakle, nije vam nedostajalo buđenje u cik zore?

Nisam se imala kad ni priviknuti na spavanje uz malu bebu. Na rodiljski sam otišla točno mjesec dana prije nego što sam rodila pa sam se iz navike tih nekoliko tjedana budila oko pet. Onda je došla Anja pa tri-četiri mjeseca nisam spavala u komadu dulje od tri sata... Spavanje mi nije jača strana. Podočnjaci jesu.

Story: Prije odlaska kolege su vam priredili baby shower. Jesu li napravili tulumčić u povodu povratka?

Više su se veselili kad sam odlazila nego mom povratku jer nije bilo posebnog dočeka ni balona. Ipak, darovali su mi bocu najdražeg pića i onda smo nazdravili. Teško da bi išta nadmašilo oproštajni party. Kad je o meni riječ, s iznenađenjima su mirni idućih deset godina.

Story: Odmah prvi dan slušatelju ste dodijelili 3000 kuna?

Jesam! Prvi dan! Slušateljici Željki koja se na telefon javila sa ‘Slušam Antenu Zagreb’. Te su riječi bile dovoljne za tri tisuće kuna. Kad smo već kod toga, slušatelji su mi najviše nedostajali. Nema mi većeg zadovoljstva od onog  kad se čujem s nekim od njih i popričamo o tome što ima, čime se bave, kako provode dan i kad me oslove s Tami ili Tamić. To me jako raznježi.

Story: Gledamo vas i u HTV-ovoj emisiji ‘PopRock.hr’.

Vratila sam se u emisiju nešto ranije nego na radio, već u ožujku, jer snimanja nisu tako često pa nisam puno izbivala iz kuće. Jako volim taj posao i ekipu s kojom radim. U svakoj emisiji gost nam bude netko od glazbenika, a kako jako volim razgovarati s ljudima i slušati ih, onda mi to dođe kao ugodno druženje.

Story: S kime su curice dok ste na poslu?

Vera je u vrtiću, a Anju će do polaska u jaslice čuvati moja mama. Obje još debelo spavaju dok sam ja u smjeni pa ne propuštam mnogo od zajedničkog druženja. Moje specifično radno vrijeme zapravo mi i omogućuje ovaj rani povratak na posao.

Komentari