Story radio
Početna Celebrity 3774 prikaza 11. veljače 2019.

Domaća voditeljica: 'Zašto je dobro dobiti otkaz'

Screenshot Instagram.

Iskreno nam je ispričala kako se osjećala...

Katarina Moškatelo je svestrana Hvaranka koja je u medijima punih 11 godina, a prije pet godina se doselila u Zagreb zbog posla na radiju, i u vrlo kratkom roku postala poznati glas koji su mnogi slušali na Anteni. No, ono što je mnoge iznenadio je njen iznenadni otkaz, a potom oduševio netipičan životopis u obliku videa. Sada je samo za Story.hr odgovorila na neka pitanja na koja se nerado vraća.

'Do samog otkaza došlo je neočekivano, najbolje je stvari nazvati svojim imenom. I nisam bila jedina u tom turnusu, međutim mislim da nije svako zlo za zlo. Jednostavno više nisam odgovarala konceptu radijskog formata, i to je potpuno u redu', krenula nam je pričati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚓️ ISLANDGRL 🔥 GIPSYSOUL 💃🏽 (@katarina_moskatelo) on

'Možda bi bilo bolje da su mi ranije rekli, jer bih se bolje izorganizirala, ali čak i u ovom slučaju bila sam dosta sabrana, unatoč tome što nisam imala plan ni program', iskreno govori.

'U depresiji nisam bila, to je težak termin, ali rekla bih da me je način pogodio. Iznimno vjerujem u lojalnost i međuljudske odnose i puno ulažem u isto. Dajem svoj maksimum pa mi možda taj dio nije pao kao juhica nego kao teško masno pečeno meso na želudac', ipak nam s osmijehom na licu govori.

Ističe kako je pronašla sebe od tog trenutka, ali da je to ipak cjeloživotni zadatak. 'Uvijek sam na svojoj stazi, skrenem na neki puteljak provjeriti propuštam li nešto, ali moj smjer mi je vrlo jasan'. Dodaje kako je ovaj potez bivših poslodavaca pokrenuo neke stvari brže nego je planirala, stoga su joj došle i nove prilike, ljudi i situacije o kojima nije mogla niti sanjati. Također se osvrnula i na stereotipe o ženama i muškarcima u njenom poslu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚓️ ISLANDGRL 🔥 GIPSYSOUL 💃🏽 (@katarina_moskatelo) on

'Znaju me pitati boli li me što su muški vokali bolje plaćeni od žena, ili muškarci bolje prolaze, na što samo odreagiram: 'Dogodi se, ali nije pravilo', mislim da sve ovisi o tom kako se postaviš, na koji način gradiš svoj brend, kakva si osoba, koliko sebe cijeniš, koliko vjeruješ u sebe, klijente, projekte...', ističe. 

Otkriva nam kako dalje planira ostati u freelancer svijetu, ali joj je gluma velika ljubav, te se nada kako će se uspjeti razvijati i u tom području. 'Trenutno sam na trećoj godini glume, a ono na što sam najponosnija je projekt 'U 3 Matere' koji zajedno radimo Natalija Sokol Kvesić, Ružica Eterović i ja samostalno. Doslovno smo krenule od nule. Napisale tekst same i postavljamo našu malu izvedbu na noge upravo', ponosno priča.

Osim toga, sa svojim dugogodišnjim iskustvom odlučila je pomagati onima koji se boje javnog nastupa te ističe kako je bitno sebi osvijestiti tko ste, što znate i možete kako bi vas drugi shvatili kako želite. No, Katarinu i dalje možete i čuti i vidjeti jer nije odustala od svojih velikih ljubavi poput snimanja reklama te vođenja raznih evenata, a baterije za poslovne pobjede puni putovanjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚓️ ISLANDGRL 🔥 GIPSYSOUL 💃🏽 (@katarina_moskatelo) on

Komentari