Hrvatske dame jedva su dočekale ovo ljeto kako bi pokazale svoje zavidne figure u raznim vrstama badića. A jedna od njih je definitivno žena kojoj nema ravne kada je u pitanju modni izričaj, Olja Vori, supruga našeg proslavljenog rukometaša Igora Vorija. Olja je ovoga puta svoju vitku figuru i isklesane mišiće pokazala u badiću cvjetnog uzorka. Svoj preplanuli ten, upotpunila je brojnim modnim dodacima, narukvicom, sunčanim naočalama te zlatnorozom ogrlicom.

A liniju koje bi se posramili i mnogo mlađe joj kolegice, 68-godišnja pjevačica Neda Ukraden pokazala je u brojnim jednodijelnim, ali i dvodijelnim badićima. Nedu mnogi obožavatelji nazivaju zovu zgodna baka, a kako i ne bi kada svojim izgledom ruši sve predrasude. Ovo ljeto, pjevačica je pozirala u crvenom Guessovom jednodijelnom badiću, a na sebi je imala i bijele sunčane naočale te šešir da se zaštiti od jakih zraka sunca. Osim toga, Neda se pokazala i u crnom uskom badiću koji je naglašavao sve njezine atribute, a sudeći po komentarima, obožavatelji su bili oduševljeni.

Pjevačica Žanamari Perčić, sa svojim obožavateljima nije baš podijelila mnogo fotografija u kupaćim kostimima, ali dva badića su se iznimno istaknula. Na izlasku iz mora u žutom pripijenom badiću, Žanamari je plijenila poglede, a idealno je istaknuo njezinu tamniju put. No, prava atrakcija je ipak bio bikini s military uzorkom. Žanamari je uživala i pozirala na sladoled luftiću na koji se prebacila s prednje strane, a tako je uz tetovažu na leđima u prvi plan došla i njezina stražnjica za kojom su obožavatelji poludjeli.

Iako često časti izazovnim fotografijama, 37-godišnja Nives Celzijus svaki put zapali pravu vatru na društvenim mrežama. Nives je ovo ljeto bila raznovrsnim badićima od onog s hrvatskim kockicama pa do onog uskog crnog s mrežastim rubovima. Upravo taj kupaći izazvao je brojne ovacije na račun Nivesinih bujnih grudi.

Ima 47 godina, a kako stari izgleda sve bolje. Severina Kojić definitivno obara s nogu ako je sudeći po brojnim komentarima ispod njezinih objava. Ovaj put je oduševila u dvodijelnom sivom kupaćem kostimu s crnim rubovima, a na sebi je imala i sunčane naočale koji je neizostavan detalj ovih dama. 

A svojim zasigurno dobrim izgledom za vrijeme kratkog godišnjeg odmora u Turskoj je častila i pjevačica Maja Šuput. Ona je nosila i jednodijelne i dvodijelne bikinije. No, onaj koji je zasigurno zaigrao maštu brojnih Majinih obožavatelja je onaj u rozom badiću gdje 39-godišnjakinja pozira na ogromnoj ljuljačci iznad nebeskoplavog bistrog mora.

Svoje figuru ovog ljeta je pokazala i omiljena HRT-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. U crnom jednodijelnom bikiniju pokazala je zavidnu liniju s obzirom na to da se nakon trudnoće veoma teško vratiti na onu figuru kakva je prije bila. Obožavatelji su bili oduševljeni samom fotografijom u moru dok je preko sebe imala bijeli lagani ogrtač.