Osam mladih, kreativnih entuzijastica iz Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma sinoć su svojom manifestacijom muzej Mimaru učinile najatraktivnijim mjestom u gradu. Naime, u kultnom zagrebačkom muzeju održana je humanitarna modna revija pod nazivom 'Kreirano srcem', a akciji su se priključile i brojne poznate dame, koje su prošetale modnom pistom u kreacijama modnog dvojca ELFS i tako predstavile nove uniforme za animatorice koje predstavljaju našu zemlju na turističkim sajmovima. Dizajneri su predstavili i posebnu liniju svečanijih toaleta.

Prije same revije od sponzora je prikupljeno 160 tisuća kuna, a ček je sinoć otišao u ruke osječkoj udruzi Dar za djecu s autizmom te  Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu. Također, od svake prodane haljine predstavljene na ovoj reviji dodatnih 300 kuna bit će donirano spomenutim udrugama.

Pod vodstvom Ive Šulentić, revija je oduševila uzvanike, a na modnoj pisti sjajile su blogerica Ella Dvornik, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, voditeljica Barbara Kolar, odvjetnica Jadranka Sloković, spisateljicaMilana Vlaović, glumica Ana Gruica, novinarka Ana Muhar, sprinterica Andrea Ivančić, plesačica i koreografkinja Larise Lipovac, voditeljica Ivana Mišerić, urednica Marija Pajić i mnoge druge.

Također, u prvim redovima sjedila su i poznata lica koja su uživala u ovom modnom događaju pa su tako humanitarno djelo podržali Antonija Stupar Jurkin, Dragan Primorac, Iris Androšević Pinjuh, Anita Dujić, Olja Vori, Ana Begić, Gari Cappellija, Lana Klingor, Ljupka Gojić, Borna Kotromanić i mnogi drugi.