Story radio
Početna Celebrity 2909 prikaza 06. siječnja 2019.

Domaće zvijezde koje se ne boje zime i uživaju u snijegu

Instagram (Screenshot).

Dok su njihovi mnogi kolege pobjegli u tropske krajeve, oni su odlučili iskoristiti zimu za uživanje u posebnim radostima

Dok novinske stupce i naslovnice društvenih mreža sve više ispunjavaju bajkovite fotografije s egzotičnih putovanja domaćih poznatih zvijezda, ima i onih koji su zimi odlučili pokazati zube i iskoristiti snijeg kako bi se dobro zabavili. Neki su se uputili na Sljeme, a neki izvan granica Lijepe naše, a gdje god da jesu, ne skidaju osmijeh s lica.

Ecija Ojdanić s obitelji uživa u snježnim radostima, a svoju avanturu podijelila je na Instagramu. 'Ovo ležim na snijegu! Od sreće! Dovukla sam djecu i sebe na 2000 m nadmorske visine bez ikakvog problema i onda je vjetar zatvorio 22 od 24 žičare! I tako se onda kotrljamo!' napisala je uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Masovni bijeg u toplije krajeve primijetila je i Ida Prester koja je sa svojim mališanom iskoristila dan za igranje na snijegu. 'Sami u parku. Ljudi se izgleda boje snijega... Ma dođite, sad je najbolje', napisala je uz fotografiju na kojoj njezin sinčić Roko obara veliku penjalicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@idaprester1985)

Tončica Čeljuska nije imala dodira sa snijegom, ali se uputila na zagrebački Maksimir gdje je napunila baterije u prirodi. 'Navucite se i u šumu', napisala je na Instagramu i tako pokušala motivirati sve oni koji se kod kuće griju pod dekicom, da aktivno iskoriste slobodan dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Toncica Celjuska (@toncicaceljuska)

I bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković s prijateljicom je upijala zubato sunce, a hladnoću je iskoristila da na sebe nabaci najbolje zimske krpice i tople modne dodatke. 'Savršena nedjelja', napisala je na Instagramu uz fotografiju na kojoj tako dotjerana pozira s prijateljicom uz pravu zimsku idilu u pozadini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic)

Voditeljica Anja Alavanja Romac ove je zime učinila veliki korak - prvi put je stala na skije nakon dugo vremena, a to je učinila u austrijskom Nassfeldu. 'Prošle sam godine gadno pala i još gadnije ozlijedila koljeno. Neki su doktori rekli da na skije više ne budem. Snagom volje i vježbanja vratila sam se u formu, ali mi je zanimljiv taj psihološki moment, kako te ružno iskustvo počne kočiti pa ne znaš i ono što znaš da dobro znaš. Drugim riječima, muž me opasno šiša. Zapali jednu dok ja ne dodem', napisala je uz fotografiju na kojoj ponosno drži skije u rukama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjaromac)

I Pamela Ramljak odlučila se za odmor izvan Hrvatske. Pjevačica se uputila u Beč gdje uživa u čarobnom ozračju koje tamo posebno vlada zimi, a dane provodi obilazeći znamenitosti u društvu bliske prijateljice. Na Instagramu se pohvalila fotografijom ispred kultnog dvorca Schonbrunna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

Foto: Instagram

Komentari