Dok novinske stupce i naslovnice društvenih mreža sve više ispunjavaju bajkovite fotografije s egzotičnih putovanja domaćih poznatih zvijezda, ima i onih koji su zimi odlučili pokazati zube i iskoristiti snijeg kako bi se dobro zabavili. Neki su se uputili na Sljeme, a neki izvan granica Lijepe naše, a gdje god da jesu, ne skidaju osmijeh s lica.

Ecija Ojdanić s obitelji uživa u snježnim radostima, a svoju avanturu podijelila je na Instagramu. 'Ovo ležim na snijegu! Od sreće! Dovukla sam djecu i sebe na 2000 m nadmorske visine bez ikakvog problema i onda je vjetar zatvorio 22 od 24 žičare! I tako se onda kotrljamo!' napisala je uz fotografiju.

Masovni bijeg u toplije krajeve primijetila je i Ida Prester koja je sa svojim mališanom iskoristila dan za igranje na snijegu. 'Sami u parku. Ljudi se izgleda boje snijega... Ma dođite, sad je najbolje', napisala je uz fotografiju na kojoj njezin sinčić Roko obara veliku penjalicu.

Tončica Čeljuska nije imala dodira sa snijegom, ali se uputila na zagrebački Maksimir gdje je napunila baterije u prirodi. 'Navucite se i u šumu', napisala je na Instagramu i tako pokušala motivirati sve oni koji se kod kuće griju pod dekicom, da aktivno iskoriste slobodan dan.

I bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković s prijateljicom je upijala zubato sunce, a hladnoću je iskoristila da na sebe nabaci najbolje zimske krpice i tople modne dodatke. 'Savršena nedjelja', napisala je na Instagramu uz fotografiju na kojoj tako dotjerana pozira s prijateljicom uz pravu zimsku idilu u pozadini.

Voditeljica Anja Alavanja Romac ove je zime učinila veliki korak - prvi put je stala na skije nakon dugo vremena, a to je učinila u austrijskom Nassfeldu. 'Prošle sam godine gadno pala i još gadnije ozlijedila koljeno. Neki su doktori rekli da na skije više ne budem. Snagom volje i vježbanja vratila sam se u formu, ali mi je zanimljiv taj psihološki moment, kako te ružno iskustvo počne kočiti pa ne znaš i ono što znaš da dobro znaš. Drugim riječima, muž me opasno šiša. Zapali jednu dok ja ne dodem', napisala je uz fotografiju na kojoj ponosno drži skije u rukama. 

I Pamela Ramljak odlučila se za odmor izvan Hrvatske. Pjevačica se uputila u Beč gdje uživa u čarobnom ozračju koje tamo posebno vlada zimi, a dane provodi obilazeći znamenitosti u društvu bliske prijateljice. Na Instagramu se pohvalila fotografijom ispred kultnog dvorca Schonbrunna.

Foto: Instagram