Fotografijom na Instagramu Lana Jurčević potaknula je glasine da ima dečka. Pjevačica je u ožujku objavila snimku na kojoj sjedi u krilu muškarca kojem se ne vidi lice, ali ga je označila na fotografiji. Crno-bijela fotografija prikupila je 13 tisuća lajkova. Iako nije odgovarala na upite o kojem je sretniku riječ, obožavatelji su po oznaci doznali kako je riječ o Filipu Kratofilu. Njegovi roditelji Goran i Fatima Kratofil vlasnici su restorana Zlatni medvjed na Sljemenu. Iako o dečku odbija govoriti, fotografiju s njim ponovno je objavila u travnju. Na fotografiji snimljenoj ispred zrcala, seksi odjevenu Lanu visoki crnokosi muškarac drži za bokove, a ona je svoju ruku položila na njegovu. Ta je vruća fotografija prikupila čak 24 tisuće lajkova. Trenutačno su zajedno u Australiji, odakle oboje objavljuju javno nježne riječi upućene jedno drugome, slaveći svoju ljubav.

Na romantično putovanje, daleko od očiju javnosti, pjevačica Natali Dizdar odlučila je poći u svibnju u društvu dečka čiji je identitet nakon dugo vremena tada otkrila, barem djelomično. Fotografija koju je na profilu objavila ne otkriva lice njezina tajanstvenog partnera, ali osobu koja na fotografiji s njom pozira Natali je označila imenom Will Perge. “Izgubila sam glavu”, napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj joj William, Francuz s njujorškom adresom, drži ruku na bedru. Zbog dečka Natali često putuje preko bare, a na pitanje koliko je teško održavati vezu na daljinu, Zadranka je rekla: “U svakom slučaju je dinamično”. 

Da se nešto događa u ljubavnom životu pjevačice Jelene Žnidarić Zsa Zse, dalo se naslutiti kada je na Instagramu osvanula fotografija s nepoznatim dečkom. Iako je potvrdila da je riječ o novoj vezi, Zsa Zsa nije željela ništa otkrivati. Story ih je ubrzo snimio u Splitu i otkrio da je riječ o studentu Antoniju. To je prva javnosti poznata veza pjevačice otkako joj je karijera prošle godine krenula strelovito uzbrdo. Fotografija na kojoj se Zsa Zsa i Antonio ljube na kiši ima gotovo 5000 lajkova, a ostale njezine fotografije prosječno imaju oko dvije tisuće.