Story radio
Početna Celebrity 5361 prikaza 16. prosinca 2018.

Domaće zvijezde novu ljubav predstavile na Instagramu

Instagram (Screenshot).

Novi dečko uvijek dobije vipe lajkova

Fotografijom na Instagramu Lana Jurčević potaknula je glasine da ima dečka. Pjevačica je u ožujku objavila snimku na kojoj sjedi u krilu muškarca kojem se ne vidi lice, ali ga je označila na fotografiji. Crno-bijela fotografija prikupila je 13 tisuća lajkova. Iako nije odgovarala na upite o kojem je sretniku riječ, obožavatelji su po oznaci doznali kako je riječ o Filipu Kratofilu. Njegovi roditelji Goran i Fatima Kratofil vlasnici su restorana Zlatni medvjed na Sljemenu. Iako o dečku odbija govoriti, fotografiju s njim ponovno je objavila u travnju. Na fotografiji snimljenoj ispred zrcala, seksi odjevenu Lanu visoki crnokosi muškarac drži za bokove, a ona je svoju ruku položila na njegovu. Ta je vruća fotografija prikupila čak 24 tisuće lajkova. Trenutačno su zajedno u Australiji, odakle oboje objavljuju javno nježne riječi upućene jedno drugome, slaveći svoju ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Na romantično putovanje, daleko od očiju javnosti, pjevačica Natali Dizdar odlučila je poći u svibnju u društvu dečka čiji je identitet nakon dugo vremena tada otkrila, barem djelomično. Fotografija koju je na profilu objavila ne otkriva lice njezina tajanstvenog partnera, ali osobu koja na fotografiji s njom pozira Natali je označila imenom Will Perge. “Izgubila sam glavu”, napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj joj William, Francuz s njujorškom adresom, drži ruku na bedru. Zbog dečka Natali često putuje preko bare, a na pitanje koliko je teško održavati vezu na daljinu, Zadranka je rekla: “U svakom slučaju je dinamično”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)

Da se nešto događa u ljubavnom životu pjevačice Jelene Žnidarić Zsa Zse, dalo se naslutiti kada je na Instagramu osvanula fotografija s nepoznatim dečkom. Iako je potvrdila da je riječ o novoj vezi, Zsa Zsa nije željela ništa otkrivati. Story ih je ubrzo snimio u Splitu i otkrio da je riječ o studentu Antoniju. To je prva javnosti poznata veza pjevačice otkako joj je karijera prošle godine krenula strelovito uzbrdo. Fotografija na kojoj se Zsa Zsa i Antonio ljube na kiši ima gotovo 5000 lajkova, a ostale njezine fotografije prosječno imaju oko dvije tisuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZSA ZSA (@zsazsa_music)

Komentari