Nakon napetog petosatnog teniskog meča na Wimbledonu između velikana Novaka Đokovića i Rogera Federera, srpski je tenisač ipak odnio pobijedu, a njegov su trijumf pozdravile brojne domaće zvijezde koje nisu skrivale oduševljenje ishodom.

'Nevjerojatan teniski duel danas. Odaaaaaaavno nisam gledao nešto bolje. Kakvi potezi ali iznad svega kakve dvije glave i mentalne snage u obojice. Kapa do poda. Ovo je nesto najbliže što sam u životu gledao da kažem mijenjajte pravila i dajte dva pehara. Majko mila. Nemogu k sebi doći. Naravno bravo za Đokovića. DZ bolji', napisao je bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa na Instagramu pored fotografije na kojoj pozira s pobjednikom.

Jednako je oduševljen bio i pjevač Toni Cetinski, koji se također oglasio putem Instagrama. 'Bravo Nole, svaka ti čast!
Kakav meč!!', napisao je Toni i također objavio nekoliko fotografija na kojima je imao čast pozirati s Novakom Đokovićem.

Inače, Novaka su na Wimbledonu bodrili i supruga Jelena te djeca petogodišnji Stefan i dvogodišnja Tara. Ovaj napeti meč nisu propustili ni vojvotkinja Kate Middleton i princ William koji su obojici tenisača po završetku meča i čestitali.