Jučer u popodnevnim satima buknuo je požar u Parizu, u najpoznatijoj pariškoj i svjetskoj katedrali Notre Dame staroj 850 godina. Požar je stavljen pod kontrolu oko 3 sata ujutro, čak osam sati nakon početka vatrene stihije, objavili su pariški vatrogasci. Malo je onih koji bili u Parizu, a da nisu posjetili Notre Dame, a među njima je i velik broj domaćih celebova koji su se emotivno prisjetili jedne od najpoznatije građevine svijeta. 

Izabel Kovačić, supruga hrvatskog supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, trenutno se nalazi u Parizu, a od tamo je objavila i fotografiju požara. 

'Na moj rođendan prije osam godina snimila sam ovu analognu fotku, a to je bilo prije skoro točno osam godina. Kao da je suđeno da Europa koju znamo umre pred našim očima', napisala je emotivno producentica Jelena Veljača.

'Srce Pariza od 1345. godine', napisala je bivša manekenka uz fotografiju neoštećene katedrale, a sada uspješna modna urednica, Iva Radić.

Bivša Miss Hrvatske, 33-godišnja Maja Cvjetković Kević, također se prisjetila uspomene na posjet Parizu.

Igrač Barcelone i naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju vatrene stihije. 

HRT-ova urednica i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom Makom također je posjetila francusku prijestolnicu i fotografirala se ispred Notre-Damea.