Kazališni, filmski i televizijski glumac Luka Petrušić i njegova supruga Petra dobili su drugo dijete, a ponosni otac tom se viješću pohvalio na Facebooku, kratko napisavši: 'Postao sam tata dva'.

'Bit će još jedan dečko i još se dogovaramo oko imena. Još ga ne znamo, ali to su slatke brige. I naš je Jan jako sretan i jedva čeka da mu dođe brat. On ima svoje prijedloge i to su većinom imena po likovima u crtićima pa mu je zabavno. Inače je sve u redu, mama i beba su super. Trudnica nam je vesela, sretna, uživa i pomažemo joj. Evo, Jan upravo posprema svoju sobu i naučili smo ga da sve što može napravi sam. Baš nam je veselo i jedva čekamo bebu', rekao je u svibnju za Story član zagrebačkog satiričkog kazališta Kerempuh koji sa suprugom već ima šestogodišnjeg sina Jana.

'Prvo dijete potpuno je nov osjećaj. Dobiješ jedan život koji ovisi isključivo o tebi, pogotovo dok je dijete malo. Odgovornost i briga su velike, ali golema je i ljubav koju nikad prije nisi doživio. Kad vidiš svoje dijete, kako je slično tebi i da je zapravo mali ti, to je potpuno druga dimenzija koja je toliko zapanjujuće predivna. A hoće li biti lakše s drugim? Vidjet ćemo. Iako nam nije bilo pretjerano teško ni s prvim. Spremni smo!', zaključio je tada 36-godišnjak kojega gledatelji pamte po ulogama u serijama ‘Bumerang’, ‘Crno-bijeli svijet’ i ‘Ko te šiša’ te filmu ‘Narodni heroj Ljiljan Vidić’.