Obožavam kupovati hranu na tržnicama. U Puli već godinama znam kod koga kupujem povrće, a kod koga voće, mliječne proizvode, meso ili ribu, no u Zagrebu se još upoznajem s tržnicama - rekao nam je pulski glumac Rade Radolović kojeg je Storyjev fotograf prošlog vikenda zatekao u nabavi svježih namirnica na zagrebačkom Dolcu.

- Moram priznati da sam zavolio zdravu prehranu pa više nemam osjećaj da pazim, nego kupujem s guštom - kaže Rade koji je otkrio kako se tijekom jeseni najviše veseli brokuli, batatu i šenonu - povrću nastalom križanjem cvjetače i brokule. - Obožavam bogate, šarene i ukusne salate, ali pojedem ponekad i nešto nezdravo, a najdraži takav porok su mi cheeseburger i hamburger - govori glumac kojeg trenutačno gledamo u ulozi tajanstvenog Livija u seriji ‘Pogrešan čovjek’.

- Pomorac Livio upoznaje Marinu, koju igra kolegica Anja Matković, i njih se dvoje zaljubljuju. Neka detalji ostanu tajna jer će se u seriji otkriti još mnogo toga što će gledateljima sigurno biti zanimljivo - zaključio je Rade koji je ovih dana u slavljeničkom raspoloženju jer zadnjeg dana listopada slavi 34. rođendan.