Domaći glumac Mislav Čavajda voli dijeliti sa svojim pratiteljima i obožavateljima na društvenim mrežama svakodnevne trenutke, isječke s putovanja ili različitih predstava u kojima glumi. Sad je otkrio da se, bez obzira što ima zrelih 38 godina, i dalje voli igrati s igračkama, samo drugačije vrste. Naime, karizmatični glumac odmor između predstava voli provoditi u prirodi i svom vrtu. Na Instagramu je objavio fotografiju seta alata za uređivanje vrta i živice i pokraj nje napisao: 'I tako...dođu godine kad se čovjek počne veseliti malo drugačijim igračkama'. 


Pratitelji su se s njime složili. 'Tako je, i treba se prirodi veseliti, ona nam uvijek lijepo uzvrati kad se brinemo o njoj. A vidi boja, zelena i tirkizna', napisala mu je jedna pratiteljica u komentarima, a druga je dodala: 'Vrtlarstvo je najbolja psihoterapija'.

Podsjetimo, Mislava su gledatelji mogli gledati u osmoj sezoni emisije 'Ples sa zvijezdama', a nedavno je zaintrigirao javnost fotografijom koju je objavio na Instagram storyju. Na njoj se vidjela samo muška ruka na kojoj sjaji prsten te je Mislav napisao 'oženjen'. 'Fascinantno je kako javnost više zanima moj privatni život od poslovnog, no pustit ću da se svi još lagano 'prže' na vatrici, pa ću s vremenom objasniti o čemu je riječ', komentirao je tada za Story.hr.

Inače, Mislava prati glas jednog od najpoželjnijih neženja, a poznat je po tome što svoj privatni život drži podalje od javnosti. Jednom prilikom je za Story otkrio i koliko karijera utječe na njegove izbore. 'To je moj veliki problem. Pohod na veliku karijeru zahtijeva veliku žrtvu u privatnom životu. S time se borim jer mi je privatni život iznimno važan i kako bih mogao reći da sam živio, ne mogu zanemariti aspekt pravog življenja, realnosti i svakodnevice. Kad kreneš u veliku karijeru, potrebno je zanemariti svoje osjećaje i intimne potrebe. Ali opet, karijera koju si priželjkujem ostavlja mi dosta prostora za normalan, privatan život', izjavio je.