Život glumaca je vrlo zanimljiv, raznolik i zabavan, barem sa strane gledatelja, no ponekad uloge i različiti likovi zahtijevaju određene transformacije. Neke su više, neke manje drastične, ali svaki profesionalac na njih je spreman. Tako je ovaj put, zbog uloge u vrlo gledanoj seriji 'Crno - bijeli svijet', Slavko Sobin u samo nekoliko sati postao plav. Simpatičnog glumca navikli smo gledati s tamnijom kosom, tako da je 'plava', točnije, kako je Slavko naziva, 'mrkvica' boja ipak iznenađenje na koje se gledatelji, baš poput njega, moraju ponovno priviknuti. 

Svakako trebamo naglasiti da se radi o, nekad vrlo popularnoj frizuri 'fudbalerki', pa Slavko tim više izgleda smiješno, ali vrlo autentično u ulozi fotoreportera Žungula, jer je radnja serije smještena u 80-te godine prošlog stoljeća. Iako smo ga već vidjeli s 'mrkvica' bojom kose, Slavko je na Instagram profilu s obožavateljima podijelio i sam proces transformacije. 'Već sam naviknut na Žungula, to mi je jedna od najdražih uloga i uživam u radu na seriji, ali privatno nisam pretjerano sretan ovom transformacijom', rekao je Slavko kroz smijeh. Slavko će ovu boju kose održavati tri i pol mjeseca koliko će trajati snimanje, a nakon toga, vraća se svojoj prirodnoj boji. Kao što smo već spomenuli, glumci zbog uloga prolaze razne, ponekad i ekstremne fizičke transformacije, ili se moraju udebljati ili drastično skinuti kilograme. Što se Slavka tiče, kada je uloga koja mu se sviđa u pitanju, granice ne postoje.

'Nemam nekih granica kada su transformacije zbog uloge u pitanju, važno je da je dobro napravljeno. Kod nas se ne događa da se od glumaca traži baš nešto toliko ekstremno, ali kad bi do toga i došlo, sigurno kroz to ne bih prolazio sam, već uz tim stručnih ljudi, jer su takve stvari izrazito teške. Radi se uz osobne trenere, nutricioniste...' otkrio je Slavko.

Nakon što završi s radom na seriji i likom Žungula, odlazi u Bosnu gdje će snimati film pa već sad uvježbava bosanski naglasak kako bi bio što uvjerljiviji u novoj ulozi. Osim filma, i dalje igra dvije kazališne predstave, 'Otpisane' i 'Političar' koje su oduševile publiku diljem Hrvatske i koje ga silno vesele.

S obzirom na to da je Slavko veliki ljubitelj životinja, posebno pasa, svoj životni prostor dijeli s dvije kujice koje su ostale prilično ravnodušne na promjenu boje kose. 'Bez obzira na to što sebi bolje izgledam s prirodnom bojom kose i starom frizurom, nadam se da sam svojim psima i dalje lijep prizor', našalio se Slavko.

Foto: Instagram