Naveliko se posljednjih desetak dana slavi u obitelji našega proslavljenog srebrnoga vratara, 34-godišnjeg Danijela Subašića, koji je s godinu dana mlađom partnericom Anto­nijom Bozzom dobio sinčića Antonija. Naime, prvo dijete markantnog sportaša na svijet je došlo 13. svibnja u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj ulici u Zagrebu. Nakon toga je ponosni otac svakog dana oko 11 sati dolazio posjetiti svoju Antoniju i mališana, a zbog medijskog interesa idućih dana stizao je na stražnji ulaz bolnice. Kako smo doznali, Subašić je imao sjajan odnos s liječnicima i ostalim medicinskim osobljem, a neke je i počastio dresovima. Sportaša smo kontaktirali u povodu tog lijepog događaja, no nije imao komentar, ali nam je zato o rođenju unuka pričao Danijelov otac, Vojo Subašić.

'Svi smo veseli i sretni, cijela obitelj, sve je odlično prošlo! Prošli utorak imali smo veliku feštu kod nas u selu u Zagradu, gdje smo zavrtjeli janjce, počastili se pršutom i sirom. Došli su nam rodbina i Danijelovi prijatelji, pala je i pisma, a čula se i harmonika. Vidjet ćemo kad se svi vrate iz Zagreba, sigurno ćemo napraviti još jedno veliko slavlje', ispričao je za Story Vojo Subašić, dodavši da je iznimno ponosan na svog sina i sve što je postigao na prošlogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

'On je čovjek od malo riječi. Zapravo, u malo riječi kaže sve što treba. Dobar je, predobar', rekao nam je presretni djed koji već ima dva unuka od starijih sinova Olivera i Milana. Njegova supruga Boja izjavila je za dnevni list 24sata: 'Mali Antonio je isti kao i moj Danijel kad se rodio. Pun crne kosice, bucmast',

Da će srebrni Vatreni dobiti prvo dijete, javnost je doznala u veljači, kad je snimljen u zagrebačkoj šetnji sa svojom Antonijom, a tada se mogao uočiti trbuščić lijepe trudnice. Ljubavna priča Zadranke Antonije i tada mladog vratara počela je prije sedamnaest godina i nalik je filmskom scenariju.

Njezin otac Ante isprva nije bio sklon njihovoj mladenačkoj ljubavi. Danijel još nije ni bio u profesionalnom nogometu, a njegova draga, koja je završila pedagogiju na Filo­zof­skom fakultetu u Zadru, pratila ga je od samih početaka karijere u rodnom Zadru. Potom ga je profesionalni put odveo u omiljeni Hajduk, da bi 2012. potpisao ugovor za klub Monaco pa danas žive u Monte Carlu.

Danijel je nekoliko puta isticao da mu je Antonia najveća podrška u životu, a u svom je stilu s malo riječi prošlog ljeta na Instagramu objavio fotografiju s Antonijom ispod koje je romantično napisao: “Moja žena, moja stijena, moja kraljica. Ljubav se zove imenom tvojim”. 

Simpatična Zadranka prilično je samozatajna na društvenim mrežama, samo je prošlog ljeta bila nešto aktivnija, kad je iz svega srca bodrila svoju ljubav na SP-u u Rusiji. Njezinu osobnost obožavaju i Danijelovi roditelji koji ističu da je prava djevojka za njihova sina, odlična kuharica i dobra osoba. Dolazak malenog Antonija u ovu skladnu zajednicu zacijelo im je svima oplemenio život.