Mladi nogometaš Tin Jedvaj godinama je u sretnoj vezi s vršnjakinjom Dinom Dragijom, za koju su mnogi doznali tek nedavno. 21-godišnja Dina godinama se bavi modelingom, no nije zapustila obrazovanje već je uz manekenske obaveze završila preddiplomski studij Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacija Dag Hammarskjöld u Zagrebu i tako postala prvostupnik.

Nakon njezinog napornog učenja i Tinovih mjesec dana provedenih u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, par je zasluženi odmor odlučio provesti daleko od vreve uz morsku obalu.

Tin i Dina uživaju u ljetnim radostima, a koliko se dobro zabavljaju pokazuju i njihove fotografije na društvenim mrežama koje oboje nerijetko dijele. Osim što su im dani ispunjeni sunčanjem i kupanjem, par je pokazao i da imaju avanturistički duh, te da uživaju u brzini.

Naime, Dina je objavila fotografiju na kojoj sa svojim dragim upustila u vodenu pustolovinu na jet-skyju kojim on upravlja, dok se ona čvrsto drži za njegova ramena. Iako nisu otkrili koje su mjesto izabarali za ljetno punjenje baterija, Tin se pohvalio da uživaju na hrvatskoj obali.

Dina i Tin zajedno su već godinama, a unatoč brojnim obvezama, ne odvajaju se jedno od drugoga. Tako je Dina živjela s Tinom u Italiji dok je igrao za Romu, a zadnjih godina zajedno žive u Njemačkoj gdje mladi nogometaš brani boje Bayer Leverkusena.