Novinarski par Nataša  Božić Šarić i Josip Šarić prošli su ponedjeljak postali roditelji dječačića kojeg su nazvali Bruno. Novinarka i urednica s N1 televizije je dječačića na svijet donijela u zagrebačkom KBC -u Sestre milosrdnice, a maleni je pri porođaju težio 3280 grama i bio dugačak 50 centimetara.

Iako je uz suprugu bio prije i nakon porođaja, reporter i novinar Al Jazeere nije prisustvovao porođaju. Uz Natašu je u tim trenucima bila bliska prijateljica. To je prvo dijete para koji je dugogodišnju vezu okrunio brakom u svibnju 2016. godine, a sretnu vijest ponosni je otac objavio na Facebooku uz fotografiju ručice svog nasljednika.

Nema sumnje da je maleni Bruno biti kruna ljubavi poznatog novinarskog para. 'Izvrsno se osjećam i jedva čekam da se mali Šarić i ja i službeno upoznamo' rekla je nedavno nagrađivana reporterka koja je bračne zavjete s podjednako uspješnim kolegom izmijenila u svibnju 2016. godine. I baš kao i sada, i tada je radila gotovo do posljednjeg trenutka.

'Beskrajno sam zahvalna mojoj i Josipovoj obitelji i prijateljima koji su posao obavili bolje od bilo koje agencije za organiziranje vjenčanja. Sve zasluge za nezaboravnu zabavu idu njima, jer mi smo imali samo jednu obavezu, pojaviti se i reći ‘da’ - ispričala je tada 42-godišnja Nataša koja je dvije godine starijeg Josipa upoznala dok je radila na RTL-u. On je tada bio HRT-ov reporter koji je 2012. proglašen za novinara godine u izboru članova HND-a, i to za izvještavanje s kriznih žarišta u svijetu, iz Libije, Sirije, Iraka i Afganistana.