Iako su godinama slovili kao jedan od najskladnijih glumačkih parova na našoj sceni, bračna sreća između 33-godišnje glumice i pjevačice Ivane Starčević i 40-godišnjeg zagrebačkoga glumca jordanskih korijena Rakana Rushaidata, nažalost, nije potrajala. Kako doznajemo, par se službeno razveo, no unatoč tomu što ih više ne vežu romantični osjećaji, ljubav i briga za šestogodišnjeg sinčića Tomu, koji je dobio ime po Tomu Sawyeru i Tomu Waitsu, zauvijek će ih vezati.
Na pitanje o razvodu svestrana glazbenica samo je kratko odgovorila da nema ko-mentara. Taj bivši glumačko-glazbeni par, koji se od samog početka činio kao savršen spoj, ponajprije zbog umjetničkih afiniteta, upoznao se i zbližio radeći kultnu predstavu ‘Kauboji’ Teatra Exit. Dotad neukrotivog ‘slavuja hrvatskoga glumišta’ i najvećeg boema Ivana je ubrzo osvojila.
- Prvo mi je otpjevala pjesmu, a potom ispričala vic - objasnio je jednom Rakan početak svoje simpatije prema lijepoj Ivani, dodavši da je i dalje osvaja. A ni nježnija strana nije krila oduševljenje.
- Rakan je veći frajer od Johnnyja Deppa i jedan od najboljih glumaca koje sam ikad gledala - rekla je jednom pjevačica. 
Vjenčali su se u veljači 2011. u krugu najbliže rodbine i prijatelja, a svadbeno slavlje održali su u restoranu Gastro Globus na Zagre-bačkom velesajmu. Rakan je za vjenčanog kuma odabrao glumca Bojana Navojca, a slavlje su uveličali braća Saša i živko Anočić, Goran Navojec, Larisa Navojec, Jerko Marčić, Daria Lorenci Flatz... Na nezaboravnoj večeri Ivana je pet mjeseci bila trudna sa sinčićem Tomom, što je mladencima bio najveći dar.
- Odijelo mi se baš svidjelo, uživao sam. Bilo bi dobro da mi se još koji put pruži prilika da ga odjenem, iako to nije moj stil. Osim što sam se odlično osjećao u odijelu, svadba je bila iz-nad svih mojih očekivanja. Najljepši je trenutak bio kad se Ivana popela na pozornicu i samo meni otpjevala pjesmu. Činilo mi se kao da je vrijeme stalo. Svi su ostali paf! - ispričao je nagrađivani glumac za Večernji list te istaknuo koliko mu je očinstvo promijenilo život nabolje.
- Nema mi ništa ljepše nego kad se ujutro nakon buđenja gledamo i smijemo jedan drugome - rekao je. 
Budući da je 2012. pripremio hvaljenu monodramu ‘Ja, tata’, progovorio je o odrastanju.
- Mnogo se toga u posljednjih godinu dana promijenilo u mom životu. Oženio sam se, po-stao tata, Ivana i ja podignuli smo kredit, kupili stan. Imao sam u životu raznih faza, radio razne budalaštine, ali bilo je vrijeme da se smirim, 34 su mi godine. Danas se, kad se sjetim svih ludo-rija, pitam što mi je sve to trebalo. Mislim da su korijeni toga u mom poslu. Zbog raznih uloga stalno je bila prisutna potreba za dramom. Dosta sam se rano počeo baviti kazalištem, već u sedmom razredu osnovne škole. Išao sam u srednju trgovačku, bilo mi je važno da što manje vremena provodim u školi i da se što više bavim onim što volim. U tu kategoriju ulazila je i gluma. Iskreno, bio sam grozan u pubertetu, vrlo naporan, temperamentan, stalno sam bio vani i izluđivao roditelje. Dovoljno sam se izdivljao do tridesete. Da-nas sam mnogo zadovoljniji, smireniji, uživam u svom djetetu. Prijatelji mi kažu, sad to možeš, s vremenom postaje sve napornije. 
Bračnu idilu priželjkivala je i njegova Ivana, a svoj idealan svijet je opisala:- Svoj savršen život zamišljam tako da živim sa svojim dragim, da imam djecu, puno koncerata i predstava te da svi budemo zdravi - otkrila je Ivana koju je kod Rakana, kako je rekla u intervjuu za Story 2015., oduševljavala njegova strast, pravičnost, dosljednost. Što je krenulo po zlu, znaju samo ona i član ansambla ZKM-a.
Domaći par nakon razvoda ostaje u dobrim odnosima zbog sina
Story