Dino Purić, 29-godišnji pjevač i bivši natjecatelj HRT-ovog showa 'The Voice', zaručio se s Idom Šagovac, s kojom je u vezi već četiri i pol godine. Samo za Story.hr ispričao je kada ju je odlučio zaprositi, kako je prosidba prošla, ali i kakvi su im planovi za vjenčanje.

'Odlučio sam da ću je zaprositi prije možda tri mjeseca. Nekako je sve došlo prirodno, imao sam osjećaj da je to to i eto, kupio sam prsten, danima sam smišljao kako da to izvedem i ostalo je prošlost', rekao je. Unatoč tome, kada je došao trenutak da je zapravo zaprosi, pjevaču, u najmanju ruku, nije išlo sve po planu.

Prosidba je prošla uz mnoštvo zgoda i nezgoda zbog kojih je stalno morala biti odgođena, što mu sigurno nije bilo lako. Dino nam je ispričao točno kako je sve to izgledalo: 'Zaprosio sam je na njenom najdražem mjestu s najljepšim pogledom na more u Svetom Filipu i Jakovu, u kasne sate. Htio sam i ranije, ali dosta ljudi je prolazilo, a htio sam da bude intimna atmosfera. I taman kada su svi prošli, već sam lagano krenuo spustiti se na koljeno, nazvala ju je sestrična, tako da sam morao odgoditi prosidbu na par sati. Ali nema veze, ispalo je još romantičnije tako'.

Progovorio je i o tome kakvi su im planovi za budućnost, počevši od vjenčanja. Imaju skromne želje za taj dan i voljeli bi ga provesti mirno: 'Veliko vjenčanje ne dolazi u obzir. Samo najuža obitelj, jer nam je stalo do naše intime'. Ipak, ne bi stali samo na tome. Unatoč tome što bi se vjenčali u prisustvu najbližih, voljeli bi proslaviti i s ostalima. Zato ovaj mladi par ima u planu i nešto veću i opušteniju proslavu. 'Svakako ćemo organizirati nešto nakon vjenčanja za prijatelje i poznanike', rekao je 29-godišnjak.

Dino i Ida obožavaju more, pa ne čudi da nakon svadbe žele otputovati negdje na obalu, ali morat ćemo se još strpiti da bi saznali točnu lokaciju. 'Iskreno, o medenom mjesecu još nismo razmišljali, tako da ne mogu reći ništa konkretno. Ali svakako će biti nešto egzotičnije s pogledom na more', otkrio je pjevač.

Priznao nam je i da Ida nije trudna, a otvorio se i o tome planiraju li proširenje obitelji u budućnosti: 'Svakako vidimo djecu u našem zajedničkom životu'. Iako bi voljeli jednog dana obogatiti svoju obitelj, još im se ne žuri. Do dolaska prinove, društvo će im praviti Dinin pas, bernardinac Rocky i Idina kujica Bonnie.