Sezona reality showa na domaćim televizijama i borba za gledanost su se razbuktali i polako idu prema svom vrhuncu. Pritisak na zvijezde koje sudjeluju je velik, što pokazuje i Instagram objava Bojana Jambrošića, koji u emisiji 'Zvijezde pjevaju' podučava i nastupa s američkom producenticom Ashley Colburn.

Bojan očito misli kako Ashley, da bi stekla pjevačku formu, mora prvo poraditi na fizičkoj kondiciji i stanju duha, pa je u šaljivom videu pokazao kakvu joj je vojničku disciplinu nametnuo. 

Koliko sklekova dnevno Ashley mora napraviti ostala je tajna, ali valjda joj upala mišića neće biti prevelika za subotnji nastup.

Podsjetimo, Bojan i Ashley su u prošlom nastupu oduševili izvedbom soul pjesme 'Ain't No Mountain High Enough' i osvojili ukupno 28 bodova žirija te se plasirali na peto mjesto. Ashley je dvostruka dobitnica Emmyja, televizijska producentica i voditeljica iz San Diega, Kalifornija, koja dio godine živi u Lijepoj našoj.

Bojan Jambrošić, 33-godišnjak iz Čakovca u javnosti se pojavio 2009. godine kada je pobijedio u prvoj sezoni RTL-ovog showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Do sada je objavio dva albuma, a uskoro će i treći. Osim svojim hitovima, publiku je osvojio i u petoj sezoni televizijskog showa, 'Ples sa zvijezdama' koji se prikazivao na HRT-u te u jednoj od najgledanijih zabavnih emisija na Novoj TV, 'Tvoje lice zvuči poznato'.


'Očekivanja su nam takva da se zapravo želimo odlično zabaviti. Želim pomoći Ashley kako bi što bolje pjevala te naravno, a super produkcija je ovdje kako bi svi nastupi izgledali što bolje i zvučali dobro. Inače, moramo se potruditi stići do finala jer je njena obitelj rekla ako dođemo do kraja emisije da dolaze u Hrvatsku', otkrio je Bojan u jednom od prijašnjih razgovora za Story.hr.