Story radio
Početna Celebrity 10903 prikaza 15. ožujka 2019.

Domaći pjevač vrši teror nad partnericom

Instagram screenshot.

Nije se ovome nadala

Sezona reality showa na domaćim televizijama i borba za gledanost su se razbuktali i polako idu prema svom vrhuncu. Pritisak na zvijezde koje sudjeluju je velik, što pokazuje i Instagram objava Bojana Jambrošića, koji u emisiji 'Zvijezde pjevaju' podučava i nastupa s američkom producenticom Ashley Colburn.

Bojan očito misli kako Ashley, da bi stekla pjevačku formu, mora prvo poraditi na fizičkoj kondiciji i stanju duha, pa je u šaljivom videu pokazao kakvu joj je vojničku disciplinu nametnuo. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Koliko sklekova dnevno Ashley mora napraviti ostala je tajna, ali valjda joj upala mišića neće biti prevelika za subotnji nastup.

Podsjetimo, Bojan i Ashley su u prošlom nastupu oduševili izvedbom soul pjesme 'Ain't No Mountain High Enough' i osvojili ukupno 28 bodova žirija te se plasirali na peto mjesto. Ashley je dvostruka dobitnica Emmyja, televizijska producentica i voditeljica iz San Diega, Kalifornija, koja dio godine živi u Lijepoj našoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ashley_colburn

Bojan Jambrošić, 33-godišnjak iz Čakovca u javnosti se pojavio 2009. godine kada je pobijedio u prvoj sezoni RTL-ovog showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Do sada je objavio dva albuma, a uskoro će i treći. Osim svojim hitovima, publiku je osvojio i u petoj sezoni televizijskog showa, 'Ples sa zvijezdama' koji se prikazivao na HRT-u te u jednoj od najgledanijih zabavnih emisija na Novoj TV, 'Tvoje lice zvuči poznato'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @ashley_colburn


'Očekivanja su nam takva da se zapravo želimo odlično zabaviti. Želim pomoći Ashley kako bi što bolje pjevala te naravno, a super produkcija je ovdje kako bi svi nastupi izgledali što bolje i zvučali dobro. Inače, moramo se potruditi stići do finala jer je njena obitelj rekla ako dođemo do kraja emisije da dolaze u Hrvatsku', otkrio je Bojan u jednom od prijašnjih razgovora za Story.hr.

Komentari