Story radio
Početna Celebrity 2635 prikaza 25. prosinca 2018.

Domaći poznati parovi koji su u 2018. rekli sudbonosno 'da'

arhiva Story.hr.

Za neke estradne parove protekla je godina bila za pamćenje

Ljubav je i ove godine bila u zraku, a dok su je neki tek u ovoj godini pronašli, drugi su je odlučili okruniti brakom. Među njima su i domaći poznati parovi koji su baš 2018. odlučili obilježiti prstenom na ruci. Svoj veliki dan neki od njih odradili su u glamuroznom stilu, dok su neki ipak odlučili taj trenutak obilježiti intimnim obredom.

Plus size manekenka Lucija Lugomer i njezin odabranik, poduzetnik Danijel Grgić, bili su u vezi tri godine, a su ovjekovječili svoju ljubav početkom lipnja. Iako je ranije javno objavila kako se zaručila te svoje pripreme za ovaj veliki dan dijelila s obožavateljima na društvenim mrežama, Lucija detalje o svadbi na društvenim mrežama nije iznosila. Lijepu vijest saopćila je javnosti objavivši fotografiju gdje se ona i suprug voze u automobilu, a nekoliko dana kasnije pohvalila se vjenčanicom i službenim fotograma s Danijelom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 
Dvjestotinjak uzvanika iz Zagreba i onih pristiglih iz Splita, Istre, Primorja, Krka te Njemačke, svjedočili su izmjeni vjenčanih zavjeta lijepe splitske pjevačice Lee Mijatović i njezina odabranika, inženjera elektrotehnike Andreja Šepčića. Atraktivan par svoj je najsvečaniji dan proslavio na elitnom zagrebačkom imanju Marincel sredinom lipnja, kad ni prohladno vrijeme i crni oblaci koji su povremeno prijetili, nisu mogli poremetiti savršeno raspoloženje mladenaca i njihovih uzvanika. Leinu dugu vjenčanicu izrađenu od bogate čipke s asimetričnim izrezom potpisao je dizajner Ivan Alduk, a nakon što su mladenci izgovorili zavjete, pao je poljubac i spontani pljesak uz duhovit Andrejev komentar. Neodoljivi detalj bio je sramežljiv psić ukrašen mašnom u kojoj je bilo prstenje.
 
 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.
 
Jedna od naših najpoznatijih manekenki, Helena Šopar Zadro, nakon četiri godine veze, udala se za Vjekoslava Zadru. Svadba je održana  potraj lipnja u Bolu na Braču, gdje je predivna Helena zasjala u zatvorenoj čipkastoj vjenčanici dugih rukava. Iako je manekenka vješto skrivala svoju privatnost od očiju javnosti, njene prijateljice pohvalile su se na društvenim mrežama ovim posebnim danom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Sopar Zadro (@helenasopar) on

 
Glumica Ana Gruica Uglešić i psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu ove godine na Šolti na intimnoj ceremoniji u prirodi, uz miris borova i mora. Ana i Boran svoju su ljubav okrunili brakom daleko od pogleda znatiželjnika, okruženi samo bliskim ljudima. '
Vjenčali smo se u dvo-r-cu Martinis Marchi u krugu najuže obitelji jer smo htjeli da bude intimno i samo za nas, i za dlaku smo uspjeli. Na-dam se da je onaj tko nas je snimio, kažu neki čitatelj, zaradio barem sto kuna jer bi inače bilo bes-misleno. Odlu-čili smo se za malu ceremoniju jer planiramo sljedeće ljeto obnoviti zavjete, ako se sve poklopi, pred Bogom i svim prijateljima te rodbinom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Franka Batelić i Vedran Ćorluka nakon dugogodišnje veze u srpnju su napokon odlučili ozakoniti svoju ljubav. Jedan od omiljenih parova na domaćoj estradi sudbonosno 'da' izgovorio je na romantičnoj svadbenoj ceremoniji koja se održala u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskim Balama. Mladenka se do crkve dovezla u Lancijinom odltimeru, a prilikom ulaska u crkvu, do oltara ju je pratio kanon u D-duru što je bila njezina velika želja. Ispred crkve, vjenčanje Franke i Vedrana pozdravio je velik broj okupljenih obožavatelja i mještana koji su po završetku svečane ceremonije uzbuđeno zapljeskali sretnim mladencima, dok su ih njihovi uzvanici zasuli bijelim laticama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Čini se da je srpanj omiljeno vrijeme za vjenčanje među domaćim poznatim facama, jer se u srpnju ove godine oženio i Marko Tolja. Talentirani riječi glazbenik stao je pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Anom Ivančevi. 'Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo evo večeras okrunili brakom' izjavio je pjevač za Story povodom svog velikog dana. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a prisustvovalo mu je oko 100 uzvanika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli eNVy room (@envyroom)

I Milana Vlaović ove je godine stala pred oltar po drugi put u životu. Nakon četiri godine veze, 47-godišnja Milana i dvije godine mlađi Boris Kovaček, direktor agencije Pepermint, u listopadu su se vjenčali u zagrebačkoj Laubi - kući za ljude i umjetnost, gdje su pripremili veliko slavlje za obitelj i prijatelje. Svadbenu svečanost i ovo veliko slavlje ljubavi nisu propustile ni brojne poznate osobe. 'Bilo je neopisivo lijepo i točno onako kako smo željeli' rekla je tada za Story kolumnistica, spisateljica i autorica glazbenih hitova, na skrivajući sreću, o jednom od najljepših dana u svom životu.

 | Author: arhiva Story.hr arhiva Story.hr.

 

Komentari