Domaći glumac s holivudskom adresom Goran Višnjić često objavljuje fotografije na svom Instagram profilu koje oduševljavaju njegove obožavatelje. Osim poslovnih, glumac objavljuje i privatne trenutke iz svog života, a najnovijom objavom prisjetio se davne 1997. godine. Naime, objavio je fotografiju na kojoj je u zagrljaju poznate glumice Sandre Bullock na premijeri filma 'Practical magic'. I Goran je imao jednu od glavnih uloga u spomenutom filmu koja je ujedno bila i njegova među prvim zapaženim ulogama u Hollywoodu.

Fotografija je u kratkom vremenu skupila skoro sedam tisuća lajkova, a brojni obožavatelji su komentirali kako im je taj film nadraži film svim vremena, dobio je i brojne pohvale na glumu u spomenutom filmu, a nisu izostali ni pohvale na račun njegova izgleda. Goran je oduvijek bio miljenik ženske publike, a čini se kako s godinama ima sve više i više obožavateljica.

Hrvatski glumac iza sebe ima bogatu televizijsku i filmsku karijeru, a njegov glumački angažman prepoznat je u svijetu. Tako se može pohvaliti ulogama u brojnim holivudskim filmovima i serijama poput Hitne službe, Muškaraca koji mrze žene i Početnika pa nije ni čudo da su mu se u komentarima javili obožavatelji iz čitavog svijeta.