Među najdugovječnije ljubavne priče kada su domaći rukometaši u pitanju, svakako spada ona između Domagoja Duvnjaka i njegove djevojke Lucije Žulj.

Da njihova ljubav raste iz dana u dan, često dokazuje i sretni par objavama na društvenim mrežama. Tako je i sada uspješni rukometaš na Instagramu objavio preslatku fotografiju s djevojkom s koje ne skida pogled. Socijalna radnica i rukometaš zaljubljeno su se smješkali jedno drugom, a nasmijali su i brojne obožavatelje svojom prepiskom. 'Bebo, je li to češnjak ili gin tonic?' napisao je Domagoj, na što mu je Lucija odgovorila 'Kombinacija gina i češnjaka, da mi bolje spavaš'. Upotpunio je opis fotografije i hashtagovima kojima je dao do znanja koliko mu njegova draga znači – 'moje sunce', 'moj anđeo', moj svijet', 'smajli moj' napisao je. 

Prodsjetimo, Domagoj i Lucija upoznali su se već na početku gimnazijskih dana u Đakovu i od tada su gotovo nerazdvojni. Nakon studentskih dana Lucija je počela pratiti Domagoja po raznim turnirima i natjecanjima. Domagoj je jednom prilikom za Story izjavio kako nakon je Lucija jedina osoba koja ga nakon teških utakmica zna razveseliti i utješiti.