Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida sa svojim obožavateljima podijelio je simpatični video. Naime, za 30-godišnjeg Domagoja to je trebao opuštajući dan bez puno naprezanja i puno odmora uz bazen. Međutim, njegov kolega i suigrač u Bešiktašu, 27-godišnji Adem Ljajić ipak je imao druge planove za njega i uspio je domaćeg nogometaša nagovoriti na jedan trening i to dodajući se loptom preko bazena.

Obožavatelji su bili i više nego oduševljeni snimkom. 'Volim vas dečki', 'kapetan Vida', 'Adem je zaljubljen u nogomet', 'najbolji ste', samo su neki od komentara na objavu. Pojedini obožavatelji su tražili i da srpski reprezentativac Adem napravi vlastiti Instagram profil. Na kraju snimke Adem je ipak pobijedio 30-godišnjeg Domagoja koji nije uspio spasiti loptu, no obojica su se dobro držali, nisu se dali poraziti.

Podsjetimo, Domagoj je u turski Bešiktaš došao početkom 2018. godine, a s klubom je potpisao ugovor na četiri i pol godine i trenutno je na poziciji braniča. Prije turskog velikana, igrao je za kijevski Dinamo, ali i zagrebački. Njegov suigrač 27-godišnji Adem u Bešiktašu igra na poziciji napadača, a prije sadašnjeg kluba igrao je za talijanske klubove Romu i Torino.