Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida, koji trenutačno igra za turski Beşiktaş, i supruga, bivša manekenka Ivana Vida, uzeli su predah od svakodnevnih obaveza i uputili se u Grčku na romantični odmor. Atraktivna Ivana se tako pohvalila zanosnim fotografijama na kojima odmara pored bazena, a svu je pažnju ovog puta ukrao 30-godišnji nogometaš.

Naime, na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, Ivana pozira u dugoj bijeloj haljini zamišljeno gledajući u zalazak sunca dok se u pozadini vidi stol namješten za romantičnu večeru u dvoje. Iako su ju u komentarima mnogobrojni obožavatelji zasuli komplimentima, čini se da njezin suprug Domagoj i ne dijeli njihovo mišljenje. 'Ala udava, večerajmo na miru', napisao je nogometaš ispod fotografije koju je, ako je suditi prema komentarima, upravo on snimio, a aludirajući na činjenicu kako zbog Ivaninog fotografiranja ne mogu večerati u miru. Međutim, bivša manekenka se nije previše zamarala suprugovim komentarom pa mu stoga nije ni odgovorila na prozivke. 

Inače, supružnici Vida poznati su kao par koji nerijetko javno izmjenjuje svoju ljubav, ali i pošalice koje si upućuju. Tako je nedavno 30-godišnji Domagoj svoju suprugu snimio kako vježba na sobnom biciklu, a na video je stavio gifove koji prikazuju pretile ljude kako vježbaju. Ivana mu nije ostala dužna, pa je na svoj story postavila fotografiju Domagojevog stopala s crnim čarapama i u čupavim papučama, te na nju napisala 'sexy' aludirajući na modni ukus svoga supruga.