Početna Celebrity 13 prikaza 06. prosinca 2017.

Donosimo vam sočne domaće celebrity tračeve

Kolaž

Pjevačica Maja Šuput, glumica Helena Minić Matanić i bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin samo za Story.hr iskreno su priznale koji je najluđi trač koji su čule o sebi te kako reagiraju na neistine o njima koje se najčešće prošire brzinom svjetlosti. Uvijek nasmijana Maja Šuput otkrila nam je kako se naslušala puno tračeva o sebi te da joj je to zapravo postalo dio svakodnevice. Tračeve naziva smiješnim glupostima i naučila je kako ih ignorirati. Za demantiranje svih laži koje se o njoj prošire, kaže, nema vremena. Kao najsmješniju i najbanalniju stvar ističe kako je jedan doktor, svojim 'stručnim mišljenjem' dao naslutiti kako je Maja estetski operirala obraze. Dodala je i kako je svjesna da i njezine kolege proživljavaju isto, ali i da su se, poput nje, na to već naviknuli.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Televizijska i kazališna glumica Helena Minić Matanić tvrdi kako joj većina tračeva, koje dosta često čuje, nije niti malo zanimljiva. Kao 'najluđi' ističe trenutak kada je saznala da se šire glasine da je 'sklona ženama' i to samo zato što u tom trenutku nije imala partnera. S druge strane, u nekom trenutku su je i povezivali s velikim brojem različitih muškaraca. 'Stalno je nešto', objasnila je glumica kroz smijeh te dodala kako trudi ne zamarati time uopće.
zagreb, 02052015helena minicsnimio drazen kokoric | Author:
Bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin na pitanje se nasmijala od srca te nam je rekla kako nije doživjela sličnu situaciju. 'Ne. Definitivno nisam čula neki trač o sebi. Da jesam, sigurno bih se odmah sjetila. Ovako, ništa mi ne pada na pamet', poručila je.
Autor: A.G. Foto: Društvene mreže (Instagram); Davor Višnjić/PIXSELL; Arhiva Story; Dražen Kokorić

Komentari