Voljela bih imati još djece, ali za proširenje obitelji još ćemo malo pričekati - rekla je voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica prije tri godine za Story. A vrijeme za novog člana obitelji došlo je ovog ljeta.

Naime, 29-godišnja televizijska i kazališna glumica, najpoznatija po ulozi u seriji ‘Larin izbor’, i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoz-nica, postali su roditelji preslatke djevojčice Gite. Doris je na svijet malenu donijela u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, a njezin je suprug odmah poslije porođaja na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest.

- Točno u 18 sati na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita. Sve je prošlo izvanredno. Velika hvala preljubaznom medicinskom osoblju Vinogradske bolnice. živjeli! - napisao je ponosni tata zbog čega je dobio brojne čestitke. Budući da je dobio virozu, što je podijelio na društvenoj mreži, po njegove princeze prošle subote u rodilište otišli su voditeljičina mama Violeta i njihov četverogodišnji sinčić Donat, koji je jedva čekao vidjeti i poljubiti sestricu. 

Da je obitelj beskrajno sretna zbog dolaska malene, svjedoči i široki osmijeh lijepe glumice na izlasku iz rodilišta. Zanimljivo je da je Doris gotovo do samog kraja trudnoće vrijedno radila, snimala kulinarski show na RTL-u ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’ i glazbeni ‘Zvjezdice’ te vodila emisiju na Narodnom radiju. Otkrila je da sve podnosi bez problema, da uživa u blaženome stanju i da nije prezahtjevna trudnica, a njezin se suprug, pak, nedavno našalio na račun toga. Uvijek je dobro kad u partnerskom odnosu ima humora jer se onda sve lakše podnese, kako je i sama voditeljica i glumica rekla jednom prilikom. U spomenutom intervjuu govorila je koliko joj se život promijenio otkako je postala mama te što je važno u bračnom odnosu.

- Sve me veseli otkako imam Donata. I neprospavane noći, i radost kad dođem kući, i zajednička igra, i sjaj u njegovim očima. Nas dvoje pravi smo zaljubljeni par - rekla je brižna mama koja je govorila i o tome koliko je dolazak sinčića utjecao na njezin i suprugov odnos.

- Boris i ja družimo se s puno parova koji imaju djecu slične dobi pa razmjenjujemo iskustva. Kod svih je to više-manje jednako, dijete je veliko iskušenje za brak jer nema se više ni blizu toliko vremena za partnera, ali treba dati sve od sebe da se izdrži. No ako me pitate što najviše cijenim kod supruga, mogu samo reći puno toga. Ali to su stvari o kojima muškarci ne vole govoriti. To su trenuci inspiracije koji su samo naši - iskrena je mama. 

Doris je dodala da sa suprugom obožava uživati u jednostavnim stvarima, intimnim proslavama, kuhanju, druženju s prijateljima te da je sve začinjeno s puno smijeha. A razloga za smijeh u ovom trenutku uistinu ima jer im je u obitelj stigao najslađi dar.