Nakon što je prije nešto više od šest mjeseci rodila djevojčicu Gitu, Doris Pinčić Rogoznica vratila se s porodiljnog na Narodni radio.

Koliko voli svoj posao i kolege s kojima radi lijepa radijska i televizijska voditeljica gotovo svakodnevno dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, pa iznimka nije bila ni ovaj put kada je Doris otkrila kako ona i kolegica Dora provociraju Hrvoja Kečkeša. Naime , voditeljica je objavila video na kojem u punom zanosu pjeva pjesmu Jelene Rozge 'Moje proljeće' , dok Hrvoje pokušava raditi i utišati svoje kolegice. 'Sad idi dragi od mene i ne vraćaj se. Do mene, je samo da ti oprostim, sve tvoje grijehe pokupim, da ozdravim. Ti, nemaš mjeru, a ja u suprotnom sam smjeru od anđela, odavno sam odmakla. A, na prvog na kog naletim sve ću da mu dozvolim i jednom da se prevarim, da se osjetim k’o ti', zapjevale su.

Nakon što su odradile svoj 'koncert', našalile su se i upitale kolegu jesu li bile dobre. 'Nisam čuo, hvala Bogu', odgovorio im je Kečkeš kroz smijeh. 

Nedavno je isto tako voditeljica podijelila anegdotu koja joj se dogodila s njenim suradnikom. 'Hrvoje mi zaspao jutros, dosadno mi bez njega, nemojte mu reći. Moramo ga malo zezati na taj račun, imate ideju, kakvu spačku da mu pripremim?' upitala je voditeljica svoje pratitelje na društvenim mrežama s kojima je podijelila vlastitu fotografiju za voditeljskim pultom. Nije dugo trebalo da njezini pratitelji počnu predlagati ideje što bi svom kolegi mogla pripremiti. 'Reci mu da si zaspala i ti i da se još uvijek niste javili u eter' , 'Pitaj ga zašto je došao kada ima slobodan dan', bili su samo neki od prijedloga. 

Inače, Doris Pinčić Rogoznica i Hrvoje Kečkeš zajedničkim snagama vode jutarnji program od 6 do 9 sati na Narodnom radiju gdje svakodnevno uveseljavaju slušatelje.