Story radio
Početna Celebrity 29619 prikaza 09. srpnja 2018.

Doris Pinčić Rogoznica o najtužnijoj stvari kod majčinstva

doris pinčić rogoznica

Simpatilčna glumica i voditeljica nedavno je rodila svoje drugo dijete

29-godišnja televizijska i kazališna glumica, najpoznatija po ulozi u seriji ‘Larin izbor’, i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica, nedavno su dobili svoje drugo dijete, djevojčicu Gitu. Lijepa voditeljica sa svojim obožavateljima često na društvenim mrežama dijeli značajne trenutke iz privatnog života, a isto je učinila i svojom posljednjom objavom. Naime, objavila je crno-bijelu fotografiju stopala svoje dvoje djece, Donata i Gite te se osvrnula na najljepšu, ali i najtužniju stvar vezanu za majčinstvo - odrastanje djece.

'Ne možeš zaustaviti vrijeme i učiniti da su zauvijek tako mali, slatki, nevini, čisti, jednostavni, savršeni, ali možeš stvoriti uspomene uz koje miris djetinjstva potraje još jako dugo', napisala je Doris uz fotografiju i raznježila svoje mnogobrojne pratitelje.

Zanimljivo je da je Doris gotovo do samog kraja trudnoće vrijedno radila, snimala kulinarski show na RTL-u ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’ i glazbeni ‘Zvjezdice’ te vodila emisiju na Narodnom radiju. Otkrila je da sve podnosi bez problema, da uživa u blaženome stanju i da nije prezahtjevna trudnica, a njezin se suprug, pak, nedavno našalio na račun toga.

Doris je na svijet malenu donijela u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, a njezin je suprug odmah poslije porođaja na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest. Budući da su i Doris i Boris znali da očekuju djevojčicu za ime su se odlučiti već prije nekoliko mjeseci, a sada kada je napokon s njima tek su počeli uživati u životu u četvero.

Komentari