Story radio
Početna Celebrity 5804 prikaza 13. rujna 2018.

Doris Pinčić Rogoznica otkrila tko joj pomaže u kuhinji

Instagram screenshot.

Pokazala koliko je vješta

Televizijska i kazališna glumica te voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ovog je ljeta rodila drugo dijete pa punim plućima još više uživa u majčinstvu. Da je obitelj beskrajno sretna zbog prinove u obitelji Doris je istaknula više puta i na društvenim mrežama gdje rado podijeli posebne obiteljske trenutke.

Doris je ovoga puta raznježila svoje prijatelje preslatkom fotografijom na kojoj s malenom Gitom radi štrukle. Spretna voditeljica je jednom rukom punila tijesto, dok je u drugoj ruci držala preslatku kćer. Ispod objave je napisala kako ima novu pomoćnicu u kuhinji i kako Gita želi sudjelovati u pravljenju štrukla. Fotografija je u kratkom vremenu skupila brojne lajkove i komentare, a kako i ne bi kada je u pitanju neprocjenjiv prizor majčinske ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

Malenu Gitu odlično je prihvatio i njen stariji brat Donat koji pažljivo iskazuje ljubav svojoj sestrici. Simpatična 30-godišnjakinja je na svijet malenu donijela u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice 27. lipnja u 18 sati, a njezin je suprug odmah poslije porođaja na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest. Četveročlana obitelj uživa u zajedničkim trenucima, a nedavno su krstili malenu Gitu te su tom prigodom objavili fotografiju na kojoj nisu skidali osmijeh s lica. 

  

 

Komentari