Nakon što je uživala na našem Jadranu, radijska i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, odlučila je pobjeći iz Hrvatske, i to na jug Italije. Da se totalno prepustila uživanju u čarima druge države, potvrđuje i to što je neko vrijeme nije bilo na društvenim mrežama. 'Nisam vam ništa pisala dok smo bili na putu jer sam htjela odmoriti glavu od sebe same i od posla i samo putovati, uživati svim osjetilima', napisala je svojim obožavateljima koje je počastila fotografijom iz Napulja. 

Svoju avanturu odlučila je podijeliti sa svima pa je tako prenijela dojmove kroz fotografiju. Uz to, podijelila je nekoliko savjete za sve one koji odluče posjetiti, kako ona kaže, taj 'ludi i nevjerojatno šarmantni kraj'. 'Nismo rezervirali nikakav smještaj niti imali jasan plan gdje ćemo i to nam nije predstavljalo nikakav problem. Došli bi, skoknuli na internet i pronašli ono što nam odgovara cijenom i lokacijom. Bar je danas to tako jednostavno', započela je Doris o prvoj stanici njenog putovanja, Napulju. 

'Najluđi grad u kojem sam do sada bila. Prljav, kaotičan, prenapućen, divlji, glasan, cijeli kao kazališna predstava, grad s gotovo 500 crkvi, dom najbolje pizze na svijetu...Iskreno, ne bih tu živjela, ali dobro je Goethe rekao: 'Vidjeti Napulj i umrijeti', nastavila je pomiješanih mišljenja i emocija. U Italiji je, kao što je i očekivano, fino jela - od modernog do tradicionalnog. Iako su temperature bile vrlo visoke, uspjela je vidjeti bogatu povijest, ali i sve boje Italije. 'Uskoro opisujem i ostala mjesta koja smo posjetili', napisala je Doris i otkrila da će opisati sva mjesta koja je posjetila, kako bi olakšala svima onima koji planiraju poći na isto putovanje.