Televizijska i radijska voditeljica, 30-godišnja Doris Pinčić Rogoznica poznata je po tome da sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama često voli podijeliti trenutke iz svakodnevnog života. Tako je i u svojoj posljednjoj objavi na Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj vježba sa sinčićem Donatom. 

Doris je pojasnila kako nema vremena za neke specijalne treninge, teretane i slično pa se trudi tri, četiri puta tjedno doma odraditi neki trening i povremeno kad stigne, ode trčati. Dodala je još i kako na YouTube-u ima popriličan broj besplatnih videa koji su joj vodiči kroz njene vježbe, te da joj i to malo kućnog treninga pomaže da bude zdrava i osjeća se snažno. Svojim fanovima je poručila: 'Boris Rogoznica mi je predložio da probam nagovoriti što više vas da vježbate bilo što i koliko god i to sad odmah, a ne samo u svibnju i lipnju kad krene panika'.

Voditeljica je na kraju pozvala svoje pratitelje da se fotografiraju i snimaju dok i sami vježbaju. 'I nemoj mi samo reći da nemaš vremena nego kreni... Pa da vidiš kad sreća krene putovati tijelom nakon malo znoja', za kraj je napomenula. 

Fotografija je sakupila brojne lajkove i komentare oduševljenih obožavatelja, a neke zvijezde, poput domaće glumice Ane Herceg su se već odazvale na ovaj poziv za aktivniji život.