Doris Pinčić Rogoznica sutra će proslaviti svoj 30. rođendan. Simpatična voditeljica i glumica još uvijek Dalmaiciju nije zamijenila Zagrebom, nego sa svojom obitelji, suprugom Borisom, sinom Donatom i kćekicom Gitom uživa u zadnjim danima ljeta. Tako će u omiljenom društvu proslaviti svoj dan.

'Zadnji dan u dvadesetima koje su mi dale i više nego što sam mogla poželjeti', napisala je Doris te svojim fanovima i prijateljima postavila pitanje. 'Mislim se, ima li još nešto što danas trebam obaviti prije nego sutra ulovim okrugli trideseti', upitala je, te šaljivo dodala kako sluša prijedloge, ali moli da oni budu pristojni jer je od sutra 'ozbiljna ženska' od 30 godina. 

Fanovi su joj dali zeleno svjetlo da samo nastavi putem kojim je krenula. 'Izgledaš kao da si tek ušla u dvadesete! Bravo!', 'Nastavi samo tako, super si!', 'Ništa, samo uživaj, to je ionako broj, bitno je ono kako se osjećaš', samo su neki od komentara.

A Doris uistinu i ima na što biti ponosna. Najbitnije je da ima obitelj kakvu je oduvijek priželjkivala, te radi posao koji joj pričinja zadovoljstvo i putem kojeg je pronašla put do srca publike.