Omiljena glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, kao i njen suprug, glazbenik Boris Rogoznica, nikada nisu skrivali kako im je obitelj na prvom mjestu, a gotovo svakodnevno javnosti daju uvid u njihov obiteljski život. Tako se ovog puta simpatična Doris pohvalila kako su ona i suprug proslavili Dan zaljubljenih, ali ovaj put bez djece. 'Malo smo u šoku, bili smo dva sata bez #hlapićigita. Kako ste vi proveli to famozno Valentinovo', napisala je kraj fotografije sa zagrebačkog trga. 

Podsjećamo, upravo je na Dan zaljubljenih Boris podijelio poruku koju mu je supruga napisala. 'Znači: staviti sušiti robu, odvesti Donata, kupiti cipele i čarape, Ritu odvesti veterinaru. Kad se vratiš doma staviti peći batke s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem i za to vrijeme opeglati sve što je već suho u košari. Staviti sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kovčeg. Pokupiti s kvake od vrata košulje i moju crnu haljinu i uzeti iz ormara svoj crni sako. I doći po svoju voljenu ženicu u 12:30 ispred Narodnog radija. Može?', napisala je Doris i zaželjela mu sreću.

Inače, par je u braku od 2013. godine, a roditelji su i petogodišnjem Donatu i šestomjesečnoj Giti. U nedavnom intervjuu za Story, progovorili su o braku, ali i planovima oko proširenja obitelji. 'Godina je bila odlična, rodila se djevojčica, puno smo radili, suprugu i meni poslovi su bili uspješni, a u 2019. bit će svega lijepoga', rekla je Doris te dodala kako za sada još uvijek nema planova za proširenje obitelji.