Story radio
Početna Celebrity 52749 prikaza 15. ožujka 2019.

DOSTA JOJ JE Karleuša se seli s djecom

Profimedia.

Suprug je obavio sve pripreme

Suprug ucviljene srpske dive Jelene Karleuše Duško Tošić još se nalazi u Beogradu i doslovce se ne odvaja od nje, premda se morao vratiti u Kinu nastaviti igrati za svoj nogometni klub. Kurir je saznao da se Jelena i Duško sa svojom djecom Atinom i Nikom sele na drugu adresu u Beogradu. Naime, Duško je posjetio jednu privatnu osnovnu školu na Dedinju u kojoj će Atina i Nika ubuduće pohađati nastavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Izvor blizak pjevačici ispričao je Kuriru da su Duško i Jelena odlučili kćerima promijeniti životno i radno okruženje zbog svega što su prošli zbog smrti Jelenine majke Divne, ali i zbog skandala s Ognjenom Vranješom.

'Djeca u tim godinama u kojima su Nika i Atina znaju biti nemilosrdna u zadirkivanju i ogovaranju. Tošić i Karleuša su uvjereni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali međunarodnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, i vjeruju da novi prijatelji u razredu neće ni znati tko su Jelena Karleuša ni Duško Tošić, a još manje što im se u privatnim životima izdogađalo', ispričao je izvor blizak pjevačici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Odluku da upišu kćeri baš u tu školu donijeli su i zbog lokacije na kojoj se nalazi. Naime, Duško i Jelena se do kraja proljeća sele u vilu na Senjaku koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a nova škola koju će Atina i Nika pohađati udaljena je svega pet minuta. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prijestolnici iskoristiti i za nadgledanje istih.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Škola u koju će ići njihove mezimice spada u jednu od najskupljih privatnih škola u Srbiji i jedni školska godina košta 10.000 eura, dok se hrana i prijevoz do škole, i od škole do kuće, dodatno naplaćaju, baš kao i ostale izvannastavne aktivnosti, uključujući izlete, knjige, dnevni boravak...

Komentari