Nandi Uzelac, bivša kandidatkinja reality emislije 'Gospodin savršeni' objavila je na svojoj Instagram priči kako neće biti aktivna na svom nedavno otvorenom Youtube kanalu jedan period.

Njezin kanal trenutno broji 254 pretplatnika i tri objavljena videa. Prvi video usko je povezan s njezinim ulaskom u spomenuti reality, dok u druga dva videa priča o sebi i svojim razmišljanjima. Naime, u videu kojeg je objavila jučer pod nazivom 'Dobra večer, ja sam Nandi' koji broji oko 2.300 pregleda, pričala je o tome što voli, a što ne, o svojim propalim izborima fakulteta medicine i prava, sadašnjem studiju ekonomije, volonterstvu u Bugarskoj, radu u Ujedinjenim narodima, bivšim vezama i slično. 

Za iskustvo u 'Gospodinu savršenom' rekla je da joj je u vrlo pozitivnom sjećanju i da je bila dosljedna samoj sebi. Iako je u narednom, a ujedno i posljednjem objavljenom videu 'Stilom kroz svakodnevnicu' najavila sljedeći video, na Instagram profilu je sve obožavatelje obavijestila kako do toga ipak neće doći. 

Svoj Youtube kanal otvorila je 14. siječnja ove godine.