Story radio
Početna Celebrity 4507 prikaza 11. listopada 2018.

DOŽIVJELA SLOM Selena Gomez opet hospitalizirana

Profimedia.

Mlada glazbenica ponovno se susreće s bijelim kutama

Selena Gomez ponovno je hospitalizirana, i to jer je doživjela emocionalni slom, navodi TMZ. Tek dva tjedna nakon što je već hospitalizirana zbog zabrinjavajuće niskog broja bijelih krvnih stanica, ovoga puta glazbenica je odvedena protiv svoje volje, a kako se 'susrela oči u oči' s emocionalnim slomom, prebačena je i zadržana u psihijatrijsku ustanovu. Tamo će provesti neko vrijeme, a nije još poznato koliko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Također, dan prije nego li se ovo dogodilo, mlada zvijezda je na Instagramu obavijestila obožavatelje kako će se na neko vrijeme odreći društvenih mreža te je svojim pratiteljima odgovarala na pitanja o depresiji i psihičkim problemima kako bi ih iz iskustva savjetovala i pokušala im pomoći prije nego li se oprosti od virtualnog svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Seleni je nedavno transplatiran bubreg, a nakon toga, 26-godišnjakinja je često okružena medicinskim osobljem. Ipak, njezin posljednji slom drugačije je prirode, a mnogi nagađaju kako je su za to krive zaruke njezinog bivšeg dečka, pjevača Justina Biebera, koji se zaručio s manekenkom Hailey Baldwin.

 

 

 

 

Komentari