Nakon članka kojeg smo objavili o poduzetniku Draganu Jurilju, nakon što je viđen u središtu Zagreba u društvu atraktivne plavuše, krenula su nagađanja li riječ o novoj ljubavi u njegovom životu. Poduzetnik koji je poznat da voli biti u društvu ljepotica potom je za Story.hr negirao da je riječ o njegovoj novoj ljubavi, već o obiteljskoj prijateljici i vjenčanoj kumi jedne od njegovih bivših žena.

Dragan nam se sad ponovno javio i zamolio da prenesemo njegovu službenu izjavu u svezi misteriozne dame s kojom je ručao. Prenosimo je u cijelosti:



'Mlada dama koja je sa mnom na slici je u dugogodišnjoj vezi, a njezin partner nam se ubrzo pridružio na ručku u Takenoku. Osobe nisu iz javnog života, pa smatram da njihova imena nema potrebe predstavljati vašim čitateljima, a niti javnosti.'



Podsjetimo, Draganovo srce prvo je osvojila bivša manekenka Sunčica Lalić, s kojom ima 11-godišnjeg sina Ariena, a nakon što je njihova ljubav pukla srce mu je zarobila Mia Franić. Mia je također uspješno plivala u manekenskim vodama, no njezina i Draganova ljubav bila je kratkog vijeka pa su svoj brak okončali nakon samo godinu dana. Dragana to nije poljuljalo već je krajem prošle godine vrijeme provodio u društvu atraktivne 23-godišnje ukrajinske manekenke Kristine Gončarove, a iako nije želio potvrditi je li ona njegova nova odabranica, nije se libio pojavljivati s njom na javnim događanjima.