Iako je godinu dana dug brak sa splitskom manekenkom Mijom Franić završio razvodom, Dragan Jurilj nije izgubio vjeru u ljubav. Uspješnog poduzetnika prošli smo tjedan sreli na zagrebačkom Velesajmu u društvu atraktivne Kristine Gončarove. Riječ je o 23-godišnjoj manekenki iz Ukrajine koja je tu večer na Bipa Fashion Hr.-u nosila reviju, a Dragan je iz prvih redova pratio navodno novu odabranicu. Čini se da romansu ne skrivaju jer su nakon revije spremno pozirali Storyjevu fotoreporteru, ali Dragan ipak nije želio davati nikakve izjave.

Stoga zasad nije poznato kako su se i kad upoznali, ali ne sumnjamo da ga je osim ljepotom privukla i inteligencijom. Naime, Kristina se ne bavi samo manekenstvom nego i studira na prestižnom pravnom fakultetu u Odesi. - Završila sam gimnaziju specijaliziranu za temeljito učenje stranih jezika jer mi je bilo važno poboljšati engleski te usavršiti još jedan jezik. Usto, sudjelovala sam u pravnim natjecanjima i to mi je iskustvo bilo jako zanimljivo. Kada je došao trenutak da se odlučim za neko sveučilište, jer sam na nekoliko njih dobila stipendiju, mnogo mi je prijatelja reklo da su sveučilište National University Odessa Academy of Law i ovaj smjer najbolji. Odlučila sam se za smjer Međunarodnopravnih odnosa i sretna sam svojim izborom - izjavila je za portal sveučilišta ova ljepotica koja se prošle godine okrunila titulom ukrajinske Miss Tourism International.

- Ponosna sam što je toliko lijepih djevojaka sa svih strana svijeta stiglo u Odesu. Izbor je održan na najvišoj razini, djevojke su bile oduševljene ljepotom našega grada, ali i organizacijom natjecanja - rekla je tada Kristina koja se okitila i drugim titulama, među ostalim Miss Odese 2015. godine. Na njezinu profilu na Facebooku stoji da radi i kao televizijska voditeljica. Svestrana Kristina jako podsjeća na Draganove prijašnje partnerice - što izgledom, a što odabirom karijere. Na njegov su šarm oduvijek padale dugonoge brinete, redom manekenke, čiji poslovni interesi sežu mnogo dalje od modnih pista. Bivša supruga Mia, kojom se oženio u travnju 2017. u Maroku, i to nakon godinu dana veze, studira ekonomiju i pokušava ostvariti glazbenu karijeru.

Sunčica Lalić, s kojom ima 11-godišnjeg sina Ariena, nakon uspješne međunarodne karijere u modelingu okrenula se poduzetništvu. I to s Draganom, za kojeg je javnost prvi put čula 1990-ih godina kad je osvojio prvo europsko zlato za Hrvatsku u taekwondou te se kvalificirao i na Olimpijske igre 1992. godine.

- Nakon sportske karijere počeo sam sa Sunčicom poslove koji su me doveli do ovoga čime se bavim danas, a to su veliki projekti iz sektora zaštite okoliša i obnovljivih energetskih izvora. Bavljenje sportom pomoglo mi je da se izgradim kao osoba te jako utjecalo na izgradnju samopouzdanja pa sam počeo razmišljati o velikim investicijama. Zbog toga se nikada nisam bojao preuzeti rizike poslovnog pothvata. Klimatske promjene su stvarne i upravo se događaju, a Sunčica i ja dosad smo uspjeli s našim inozemnim partnerima i ulagačima ostvariti greenfield investicije u vrijednosti većoj od 140 milijuna eura. Posebno me veseli što ćemo realizacijom tih greenfield investicija smanjiti ispuštanje stakleničkih plinova u atmosferu za 170 tisuća tona godišnje. Energijom proizvedenom iz geotermalnih i elektrana na biomasu opskrbljivat ćemo 1500 kućanstava, a zahvaljujući tim investicijama otvorit će se sto novih radnih mjesta. Oduvijek sam želio svojim aktivnostima pomicati granice i utjecati na promjene u životu ljudi, što danas i činim - objasnio je jednom prilikom uspješni 47-godišnjak koji je sa Sunčicom u izvrsnim odnosima.

- Jako je brižna majka i odgovorna poslovna žena s kojom sam proveo divnih 16 godina. Iz te veze imamo predivnog sina koji će nas vječno povezivati. Viđam ga redovito i pokušavam provesti što više vremena s njim. Kako je gotovo cijeli dan u školi, nakon čega ima raznih aktivnosti, ostaje nam malo vremena za druženje, ali koristim svaku priliku. On je velika radost u mom životu - priznao nam je nedavno Dragan kojemu će Arien uvijek biti na prvome mjestu.

Foto: Robert Gašpert, arhiva Storyja