Glumica Bojana Gregorić Vejzović jedna je od zvijezda RTL-ove serije ‘Pogrešan čovjek’, a zbog poslovnih obveza morala je život uskladiti na dvije adrese, beogradskoj i zagrebačkoj.

- Već smo uigrana ekipa, ali razdvojenost nije laka, pogotovo kada počnu školske obaveze. Srećom, moja je uloga epizodna pa sam odlazila na samo tri dana tjedno - rekla je Bojana koja se tijekom pauze od snimanja vratila u Zagreb pa svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Enesom, 12-godišnjim sinom Raulom i osmogodišnjom kćerkicom Zoe.

- Obično su to izleti, šetnje, odlasci u kino ili restoran. Znamo u šali reći, s obzirom na to da imamo svojeg masterchefa Enesa, da kada mi dolazimo u restoran, to je kao da dolazi Michelinova komisija - rekla je Bojana koja u seriji tumači Keti, uspješnu odvjetnicu i majku tinejdžera. Iako je odvojena od svojih najbližih, Bojana je na setu sklopila nova prijateljstva.

- Atmosfera je odlična, divni vrijedni ljudi i dobra zafrkancija između kadrova. Opčinjena sam Bojanom Stefanović. Imamo najviše zajedničkih scena i veselila sam se svakom danu u njezinu društvu. Divna je glumica, prelijepa žena i sjajna osoba. Jedva čekam ponovno otići u Beograd da je vidim i u kazalištu - otkrila je Bojana.