Donedavno zgodni kriminalac, a danas uspješni model, Amerikanac Jeremy Meeks, u svibnju prošle godine je dobio dijete s bogatom nasljednicom Chloe Green. Iako se par ubrzo planirao vjenčati, posvađali su se na odmoru u Dubaiju, a bilo je i suza, piše britanski tabloid Daily Mail.

Zbog čitave situacije, 27-godišnja nasljednica navodno se sama vratila u Monaco dok je Jeremy i dalje u Los Angelesu gdje ne prestaje partijati. Izvori bliski paru čak tvrde kako je moguće da je došlo i do raskida zaruka jer je Chloe na posljednje dvije fotografije objavljene na Instagramu nije nosila zaručnički prsten.

Do svađe para došlo je u jednom noćnom klubu u Dubaiju, a Jeremy je navodno ljutito izjurio iz kluba i ostavio Chloe samu. Izvori tvrde da su tijekom noći zajedno pozirali kamerama, no da su dalje od objektiva djelovali vrlo distancirano.

Iako je Jeremy u vrijeme kada je upoznao Chloe još bio u braku s bivšom suprugom s kojom ima i devetogodišnjeg sina, ostavio ju je zbog zgodne brinete. Kako je nedavno otkrio, ona je bila uporna u tome da ga osvoji pa je tako, 2017. godine ‘pretrčala’ Cannes u potrazi za njim.