Na društvenim mrežama trenutno traje sukob bivših ljubavnika - glumca Ivana Hercega i slovenske pjevačice Nine Donelli. Kako se Nina jučer na Instagram profilu osvrnula na prekid s Ivanom, rekavši kako joj kao 'djevojci s 21 godinom ne treba partner od 38 godina kojeg će financirati', Ivan je odlučio prekinuti šutnju i sam reći što ima.

'Nikakva osoba željna medijske pažnje s kojom sam dva puta sjedio za stolom u povećem društvu uz prevoditelja, a bome ni određeni novinari koji jedva čekaju da imaju što pisati o nebitnim stvarima neće mi pokvariti ovaj bajkoviti Hallstatt', napisao je glumac na Instagramu uz fotografiju iz austrijskog grada Hallstatta, gdje se trenutno nalazi na odmoru. 

Također, istaknuo je kako uživa ispijanju kave uz čaroban pogled, a njegovi obožavatelji ne prestaju komentirati ovu situaciju. Iako mu većina pruža podršku, mnogi se pitaju zašto se uopće uzrujava oko cijele situacije, ako mu je toliko nebitna.

Podsjećamo, još početkom godine počelo se pisati o velikoj ljubavi jednog od najpoželjnijih domaćih glumaca. Od njima bliskih osoba upravo je Story u svibnju doznao kako je zaista riječ o novoj vezi na domaćoj javnoj sceni te da je među dvojcem brzo zaiskrilo. Nema sumnje da je ljubavi došao kraj te da će javnost tek doznati što se zbivalo u sada već bivšoj vezi Nine i Ivana.