Jedan od najboljih nogometaša, 34-godišnji Cristiano Ronaldo, nedavno je optužen za silovanje Kathryn Mayorge, 34-godišnje studentice iz Las Vegasa. Sada Bloomberg piše kako je tužbu samoinicijativno povukla Kathryn na državnom sudu u Las Vegasu, u američkoj saveznoj državi Nevadi. Dodaju kako se još uvijek ne zna jesu li ona i Cristiano postigli dogovor. 

Naime, nakon što je Mayorge podignula tužbu protiv nogometne zvijezde u rujnu prošle godine, tvrdeći da ju je seksualno napastovao 2009. godine u Las Vegasu u hotelu, Cristiano se vrlo brzo nakon skandala oglasio putem svog službenog Facebook profila te kazao kako su sve optužbe lažne. 'Čvrsto odbacujem sve optužbe na svoj račun. Silovanje je odvratan zločin koji ide protiv svega što sam ja i u što vjerujem. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun. Moja čista savjest omogućit će mi da smireno čekam rezultate svih istraga', napisao je.

Podsjećamo, Kathryn Mayorge i igrač Juventusa su se navodno upoznali u VIP djelu noćnog kluba nakon što joj je prišao i ponudio joj piće. Zatim mu je, tvrdi, dala svoj broj telefona i kasnije te večeri s prijateljicom otišla u njegov apartman. U trenutku kada se, nakon kupanja u jacuzziju, otišla presvući u kupaonicu, tvrdi da je Ronaldo krenuo za njom te je napao. Ističe i kako ga je jasno i glasno odbila te mu je nekoliko pita rekla da ne želi seks s njim. On nije odustajao te ju je analno silovao, opisala je djevojka.