Nakon što se prije nekoliko dana pohvalila obožavateljima kako se podvrgnula estetskoj operaciji nosa, Ella Dvornik ponovno je iznenadila novom drastičnom promjenom imidža. Naime, 28-godišnja blogerica je odlučila oprostiti se s prepoznatljivom kratkom kosom te ugraditi ekstenzije koje su u potpunosti promijenile njezin izgled. 

'Ugrađeno mi je sto ekstenzija, malo za dužinu, malo za volumen, malo za promjenu', napisala je Ella ispod fotografije na kojoj pozira s novom frizurom koja je, ako je suditi prema komentarima ispod objave, oduševila njezine pratitelje. 'Prekrasna si', 'genijalno je', 'boja je odlična', samo su neke od pozitivnih reakcija koje je 28-godišnjakinja dobila za svoj novi izgled.

Inače, Ella je do sada hrabro eksperimentirala s raznim bojama pa su ju pratitelji imali prilike gledati s plavom, rozom pa čak i sivom bojom kose. U posljednje vrijeme se vratila bakreno narančastoj, ali je sve do sada, nosila prepoznatljivu kratku kosu koju je ipak odlučila zamijeniti nešto dužom frizurom.