Story radio
Početna Celebrity 2794 prikaza 04. rujna 2018.

Drastična promjena u životu Kate Moss

Profimedia.

Preporodila se

Poznata po svom partijanerskom načinu života koji je obilježio njenu manekensku karijeru, Kate Moss je napokon odlučila stati na kraj i reći ne alkoholu i drogama.

Legendarni supermodel navodno je prestala s uzimanjem raznih opijatia jer su je potresle preuranjene smrti brojnih prijatelja i prijateljica koji su živjeli partijanerskim načinom života godinama, baš poput nje. Svoje burne noći prepune koktela zamijenila je zdravim napicima i treninzima, a od alkoholizma se liječi još od 2015.godine. Prvi put u životu krenula je u teretanu s pune 43.godine, te je tada za strane medije izjavila kako je zaboravila na to koliko joj je teško znalo biti: 'Nikada nisam bila tip za teretanu. Uvijek sam si mislila kako je to agonija i da se ne želim više nikada vratiti, ali ovaj put sam uspjela izdržati najgori period i izgubila sam oko dva centimetra u struku u svega 10 dana.'

KATE MOSS LEAVING THE GEORGE MICHAEL CONCERT! | Author: 30 Sep 2012 - LONDON - UK KATE MOSS AND HER MOTHER LEAVING THE GEORGE MICHAEL CONCERT IN ROYAL ALBERT HALL! THE SUPERMODEL WAS SPORTING A SLIGHTLY ROUNDED TUMMY AFTER THEY WENT TO A RESTAURANT!, Image: 142879815, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK AND USA CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 370 0291 or 13106004723, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Sada, kao potpuno nova žena, i njeni prijatelji primjećuju drastičnu razliku na supermodelu. 'Kate je potpuno nova žena i puno bolja verzija sebe. Fokusirana je, profesionalna i sjaji od zdravlja. Svi su oduševljeni koliko dobro joj ide. Nije popila kap alkohola već godinu dana. Bilo joj je sve lakše kako je vrijeme prolazilo, a kada ju vidite, brbljava je i samouvjerena bez alkohola koji joj je do sada davao vjetar u leđa' ispričao je izvor za The Sun.

Nakon što je provodila jutra ispijajući čaše vina u 8 sati i vodku za ručak, te se sada potpuno okrenula na zdrav način života, Moss ne želi nikakvu distrakciju, zbog čega je za sada odustala i od useljenja s dečkom Nikolaiem von Bismarckom.

Komentari